صدای جمهوری اسلامی ایران

رزمندگان «خان طومان» در شب سالگرد این نبرد در برنامه «سرباز روح الله» رادیو مقاومت از این نبرد سخن گفتند.

به گزارش روابط عمومی رادیو مقاومت، برنامه «سرباز روح الله» شب گذشته 20 دی ماه همزمان با شب سالگرد نبرد «خان طومان» میزبان رزمندگان این نبرد بود كه از آن جمله می‌توان به سعید خشكباری، مهدی هداوند خانی، عباس خواجه پور، فرهاد كامران، كمال مومنی و قاسم یكدله پور اشاره كرد.

سعید خشكباری از رزمندگان نبرد خان طومان اظهار كرد: امشب یك مقدار حرف زدن برای بنده و بچه‌های ما سخت است. امشب، برای ما مانند شب عاشوراست. بچه‌ها می‌دانستند در نبرد چه اتفاقی قرار است رخ بدهد اما عقب نشینی نكردند. ما هرچه از كودكی از داستان عاشورا شنیدیم آن روز به چشم و یك آن تكه تكه شدن مرتضی كریمی را دیدیم. هر جا چشم كار می‌كرد دوستان ما افتاده بودند. شهیدرضا عباسی و شهیدمصطفی چگینی از شهدایی هستند كه كمتر اسمشان شنیده شده است اما در آن نبرد به شهادت رسیدند.

وی ادامه داد: ما جای دیگر را شناسایی كرده و نقشه كشیده بودیم اما ساعتی كه برای عملیات رفتیم، آنجا هنگامه ای بود. زمانی كه پیش فرمانده احضار شدیم نقشه ما را كنار گذاشت و نقشه جدید داد و گفت این نقشه است و ما هم اطاعت كردیم.

این رزمنده درباره شهید حسین امیدواری گفت: ایشان جزو شهدایی است كه می‌دانست چگونه و چه طور به شهادت می‌رسد. زمانی كه وصیت نامه این شهید را خواندم، نوشته بود رضایت خود را از كسی كه من را به شهادت می‌رساند، اعلام می‌كنم.

مهدی هداوندخانی فرمانده نبرد خان طومان كه دیگر مهمان این برنامه بود، درباره شكل‌گیری این نبرد توضیح داد: برای من این شب، شب خاصی است. این نبرد شب عاشورای ما بود و باید در برابر سپاه كفر ایستادگی می‌كردیم. من فرمانده نبرد خان طومان نبودم بلكه یك بسیجی و رزمنده بودم. دوستان بسیار برای این نبرد زحمت كشیدند اما به اسم من رقم خورده است.

وی ادامه داد: ما اصلا قرار نبود كه نبرد خان طومان را انجام دهیم اما بگذارید درباره این نبرد بگویم. شهر حلب قطب اقتصادی سوریه بود كه نصف آن در اشغال مسلحان و بقیه در دست جبهه مقاومت بود. ما قصد داشتیم حلب را به محاصره كامل دربیاوریم و آرامش را برقرار كنیم اما همیشه آنگونه كه ما می‌خواهیم پیش نمی‌رود چرا كه دشمن جنگ بلد و تا بن دندان مسلح بود.

فرمانده نبرد خان طومان تاكید كرد: در زمانی كه قصد داشتیم محاصره را بشكنیم كار گره خورد و رزمندگان به در بسته خوردند در نهایت فرمانده اصلی خواست كه حمله كنیم و این نبرد را انجام دهیم.

عباس خواجه پور دیگر رزمنده نبر خان طومان در سخنانی خاطرنشان كرد: افتخار من این است كه در ركاب این دوستان بوده‌ام. لطف فرمانده ما بود كه وارد این گروه كه از بهترین‌ها بودند، شدم. 5 سال پیش در چنین شبی من دنبال دوستان آمدم و گفتم دلم را نشكنید و بگذارید همراه شما بیایم.

فرهاد كامران دیگر رزمنده نبر خان طومان نیز درباره چگونگی پیوستن به جمع رزمندگان مطرح كرد: ما خودمان را به حضرت زینب (س) وابسته می‌دانیم و به ایشان احتیاج داریم. لطف ایشان بود كه ما در این نبرد بودیم. من بعد از نبرد خان طومان 2 محرم دارم كه یكی ایام محرم و دیگری سالگرد نبرد خان طومان است كه می‌توانم این نبرد را محرم حضرت زینب (س) بنامم.

كمال مومنی رزمنده نیز درباره این نبرد گفت: شب 21 دی ماه شب نبرد خان طومان بچه‌ها را آماده عملیات كرده اما چگونگی و ساعت آن را اعلام نكرده بودیم و در نهایت ساعت 5 صبح 21 دی ماه در خان طومان آماده عملیات بودیم و نماز صبح را هم آنجا خواندیم.

وی درباره شخصیت شهید حسین امیدواری اظهار كرد: ایشان فردی بسیار متفاوت از دیگر دوستان و شهدای مدافع حرم بود. ایشان می‌دانست شهید می‌شود آن هم شهید مخلص. زمانی كه من از او پرسیدم كه آیا من هم شهید می‌شوم، گفت تو باید تصمیم خود را بگیری.

افضل قربانخانی پدر شهید مجید قربانخانی دیگر مهمان این برنامه بود كه در سخنانی مطرح كرد: من فرزندم را آخرین بار در 13 دی 94 هفت روز قبل از شهادتش دیدم.

وی ادامه داد: مجید سال 93 به كربلا سفر كرد و بعد از سفر بسیار متحول شد و می گفت زمانی كه در بین الحرمین ایستادم به امام حسین (ع) گفتم من را آدم كن. مجید در نهایت به آن چیزی كه می‌خواست، رسید.

پدر شهید مجید قربانخانی بیان كرد: پیكر پسرم را روز تولد حضرت علی اكبر در سال 98 به ما تحویل دادند اما تنها از پیكرش چهار تا پنج استخوان سوخته باقی مانده بود و من اصلا راضی نبودم پیكر ایشان بازگردانده شود چراكه پسرم را هدیه به حضرت زهرا (س) داده بودم. ایشان روز تولد حضرت رقیه به خاك سپرده شد.

قاسم یكدله پور دیگر رزمنده این نبرد در سخنانی عنوان كرد: از رزمندگان كه می‌پرسیدم هدف شما از آمدن به اینجا چه بوده است، می‌گفتند آمدیم حصرت زینب (س) برای بار دوم اسیر نشود. هوا در زمستان 94 بسیار سرد بود اما فرمانده ما مرتضی می‌دانست به شهادت می‌رسد و در آن سرما غسل شهادت كرد.

وی در پایان اظهار كرد: ما از بچه‌هایی كه با سن كم آماده بودند بسیار یاد گرفتیم چراكه آن‌ها عاشق بودند و مزدشان را گرفتند. پس بدا به حال ما كه بچه‌ها را دیدیم و جاماندیم.

«سرباز روح الله» هر شب ساعت 22:30 روی آنتن رادیو مقاومت می‌رود.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • زنان مقاوم فلسطینی؛ حماسه سازان طوفان‌الاقصی / شجاعت مردان، مدیون ایستادگی زنان است

  • عامل عقب‌ماندگی سینمای مقاومت در ایران، نبود نقشه‌راه است/ نگاه كمی بر كیفی در سینما غلبه كرده است

  • اسرائیل بداند، مقاومت؛ نماد زیست آزادگان جهان است/ تجارت مرگ اسرائیل بزرگترین شكست آنهاست

  • ایران و عربستان دو بال نیرومند برای ایجاد صلح و دوستی در منطقه

  • كشورهای اسلامی باید مقدمات همه‌پرسی در فلسطین را فراهم كنند

  • علت ارسال سلاح با هواپیمای مسافری، هراس آمریكا از افكار عمومیست

  • ورود به سینمای مقاومت بدون پشتوانه امكان‌پذیر نیست

  • آمریكا با جنگ غزه درصدد مهار ایران است

  • دستان آلوده غرب در نقض كنوانسیون‌های بین‌المللی/ ارسال سلاح با هواپیمای مسافربری نقض صریح است

  • اسرائیل می‌خواهد با تغییر ژئوپلتیك منطقه، فضای امنی برای خود فراهم كند!