یك پژوهشگر اقتصاد بینالملل گفت: در پاسخ به برخی افراد كه میگویند ما مسائل موشكی نداشته باشیم اما اقتصاد قوی داشته باشیم باید گفت اگر كشوری در مسائل امنیتی و نظامی ضعیف باشد اقتصاد ضعیفی نیز خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومی رادیو مقاومت، مصطفی فارویی كارشناس و پژوهشگر اقتصاد بینالملل در برنامه حدیث ایستادگی گفت: جهان زمانی به موضوعات به صورت تخصصی و اختصاصی نگاه میكرد به طور مثال اینكه یگانهای نظامی ابتدا كار خود را انجام دهند سپس بنگاه های اقتصادی وارد میدان شوند اما مدت زیادی است كه از اینگونه نظرات گذر كردیم و خبری از این ترتیب و نگاههای اختصاصی نیست بلكه همزمان حضور نظامی باید نگاه به مسائل اقتصادی نیز داشت به عبارتی در دنیا امور به طور همزمان انجام میشود.
وی افزود: در پاسخ به برخی افراد كه میگویند ما مسائل موشكی نداشته باشیم اما اقتصاد قوی داشته باشیم باید گفت اگر كشوری در مسائل امنیتی و نظامی ضعیف باشد اقتصاد ضعیفی نیز خواهد داشت.
این پژوهشگر اقتصاد بینالملل تاكید كرد: در خصوص كشورهای محور مقاومت نیز اوضاع همین است و باید همزمان با سایر مسائل موارد مربوط به مسائل اقتصادی نیز باید پیگیری شود.
فارویی بیان كرد: رزمندگان بدون مرز سپاه قدس از نظر نفرات تعداد كمی را شامل میشوند كه البته تنها فعالیتهای نظامی ندارند بلكه آخرین مرحله فعالیت آنها فعالیت نظامی است بلكه در حوزه فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و نظامی نیز فعالیت میكنند، پس در بسیاری از موارد آنچه كه كار را پیش میبرد اقتصاد است.
وی عنوان كرد: حاج قاسم علاوه بر كمكهای نظامی به دنبال ایجاد ظرفیت در كشورها برای استفاده متقابل كشورها از اقتصاد بود و پس از ایجاد و هموار كردن این ظرفیتها را در اختیار دولت قرار میداد.
این پژوهشگر اقتصاد بینالملل خاطرنشان كرد: نیمی از صادرات غیر نفتی ایران به عراق میباشد و قطعا با پیروزی داعش و تسلط بر عراق این بخش از اقتصاد نیز برای ایران قطع میشد؛ سردار سلیمانی به همه مباحث سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی توجه میكرد و فقط دید نظامی نداشت.
رادیو مقاومت صدای گفتمان و مكتب سلیمانی در آستانه سالگرد شهادت سردار سلیمانی از ابتدای دی ماه تا پایان آن از طریق موج FM ردیف 95.5 مگاهرتز قابل دریافت بوده و مخاطبان میتوانند از طریق شماره 30000955 با برنامههای رادیو مقاومت در ارتباط باشند.
انتهای پیام/