سخنگوی كمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: امیدوارم این تعامل بین طب رایج و طب سنتی كه طب نوین ایرانی به شمار می رود، هرچه زودتر اتفاق بیفتد.
به گزارش رادیو مقاومت، زهرا شیخی سخنگوی كمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در آخرین برنامه عصر مقاومت گفت: ما در كشور عزیزمان سهم برتر منابع انسانی را داریم و همچنین سرمایه اجتماعی خصوصا در بحث تولید ملی وجود دارد. این توانایی باید ارج نهاده شود و فكر می كنم با همین جمله اگر در خاطر همه ما بماند كه یك زمانی می گفتیم ما می توانیم و امروز دانشمندان عزیزمان در كشور ثابت كردند توانستیم و امیدوارم شاهد ایران از الان به بعد در عرصه بهداشتی درمانی و سلامتی باشیم.
شیخی افزود: روزهایی كه گذشت همزمان بود با خود باوری و توانمندی دانشمندان عزیزمان و ترس دشمنان ما از تولید واكسن ایرانی و واكنش آنها به این موضوع و تحریم بنیاد بركت و ستاد اجرایی فرمان امام. همین می تواند نشان از این باشد چقدر ابر قدرت ها از توان دانشمندان ایرانی وحشت دارند. ما ثابت كردیم در تلخ ترین شرایط چون مسیر مقاومت را می شناسیم و چون ترسی از دشمن نداریم و بزرگ شده مكتب شهید سلیمانی ها و فخری زاده ها هستیم می توانیم قطعا این مسیر را به خوبی و تا پایان به سرانجام برسانیم.
شیخی افزود: ما در سرزمین ایران فرزندانی هستیم كه مسیر مقاومت را در مسیر بصیرت اهل بیت عصمت و طهارت آموختیم. روزهایی بود كه همزمان همه اینها را باهم مرور كردیم و امیدوارم با اتكال به قدرت لایزال الهی در پرتو ایمان و عزم ملی و كوششی كه برنامه ریزی شده باشد و تدبیر جمعی در آن باشد در مسیر تحقق آرمان های انقلاب و ایران عزیزمان قدم خواهیم گذاشت.
وی ادامه داد: در كشورمان از 13 اقلیم گیاهی دنیا ، 11 اقلیمش را داریم و ترویج كشت گیاهان دارویی می تواند بحث ارز آوری و تولید داخل و كمك به اقتصاد خودكفای یك كشور گام های بلندی را برداریم.
سخنگوی كمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: الان بیش از 90 كارآزمایی بالینی دارویی فقط در زمینه كرونا در كشورمان داریم و بسیار قابل تقدیر است كه ما چنین دانشمندانی در كشورمان داریم. با رویكرد طب نوین ایرانی یك زمانی می گفتیم باید برسیم به این استاندارد سازی و روز آمد كردن روش های تشخیص درمانی طب سنتی اما امروز به این توان رسیدیم و فراورده های زیاد و داروهای زیادی داریم كه روزامد و استانداردسازی شدند.
شیخی ادامه داد: امیدوارم این تعامل بین طب رایج و طب سنتی كه می شود طب نوین ایرانی هرچه زودتر اتفاق بیفتد. چراكه این برقراری تعامل می تواند به خودكفایی ایران زمین كمك كند و به مرجعیت علمی ما در بحث پزشكی و بهداشتی درمانی كمك كند. معتقدم ایران عزیز ما می تواند تبدیل به قطب پزشكی منطقه آسیای جنوبی غربی و جهان اسلام شود و ما راه زیادی نداریم و باید كمی دانشمندان مان را حمایت كنیم.
وی تاكید كرد: پژوهش های علوم پزشكی را جدی بگیرد چونكه نیاز داریم رویكرد نظام نوآوری را در بخش آموزش و پژوهش برنامه ریزی شده داشته باشیم. ما اگر برسیم به بحث كنترل كیفی و كمی نظام آموزشی و علوم پزشكی البته بصورت هدفمند و سلامت محور مبتنی بر نیازهای جامعه، بسیار بسیار می توانیم جهش های بزرگی را طی كنیم و روزهایی شاهد باشیم كه مرجعیت علمی را در دنیا داشته و قطب پزشكی كشور در منطقه باشیم.
انتهای پیام/