صدای جمهوری اسلامی ایران

دبیر مجمع جهادگران استان كرمان گفت: به طور معمول انتخاب هایمان برای كمك از بین فراخوان هایی است كه می دهیم اما اولویت با محرومین است.

به گزارش رادیو مقاومت، سید حسام حسینی دبیر مجمع جهادگران استان كرمان در برنامه فرمانده گفت: مجمع جهادگران كشور كه در استان های مختلفی رخ داد اتفاق خوبی برای بچه های جهادی بود و رهبری توصیه شان به بچه های جهادی همبستگی بود.

وی ادامه داد: در استان كرمان 3000 سامانه جهادی ثبت شده در سامانه اطلس داریم و به تعداد شهرستان هایمان هم شورای جهادی داریم و دو سال یك بار دور هم جمع می شوند و طی انتخاباتی مجمع جهادگران استان را تشكیل می دهند.

وی ادامه داد: گروه های جهادی طی رای گیری مجمع شهرستان را تشكیل می دهند و مجمع های شهرستان هم در استان جمع می شوند و با رای گیری مجمع جهادگران هر استانی را تشكیل می دهند و بچه هایی كه منتخب مجمع جهادگران استان هستند طی رای گیری دبیر مجمع را انتخاب می كنند.

حسینی ادامه داد: گروه های جهادی ما در عرصه های مختلف از جمله زیرساخت اشتغال و فرهنگ و امدادی و سلامت اقدامات خوبی داشتند. در حوزه زیر ساخت با وجود پایین بودن برخی شاخص ها در استان كرمان در بحث آب و مسكن محرومین گروه های جهادی كارهای خوبی رقم زدند. هم در بحث شبكه آب روستا و شبكه آب كشاورزی و ساخت و ساز مساجد و مدارس فعالیت های خوبی داشتیم.

وی افزود:‌ این مجمع ها و گروه های جهادی زیر مجموعه بسیج هستند و سامانه اطلس رسمیتش را از بسیج سازندگی كشور و استان می گیرد. همه گروه های جهادی مستقل هستند اما بستری كه بسیج سازندگی ایجاد كرده شده بستری كه بتوانند تعامل بهتری با سازمان ها داشته باشند.

وی ادامه داد: ما در بحث اشتغال گروه های جهادی فعالی را در حوزه توانمندسازی در بحث اشتغال و آموزش و ایجاد بازدیدهای مختلف و ارائه تسهیلات داریم. در حوزه اشتغال گروه های جهادی فعالی داریم كه برای مثال در شهرستان قلعه گنج برخی بچه ها شروع كردند به پیدا كردن رسته های شغلی این شهرستان. 11 رسته شغلی كه زندگی مردم این شهرستان به این رسته ها بستگی دارد. برای مثال در بحث گندم مردم زمین و آب دارند اما در كشت مشكلاتی دارند. در بحث گندم 250 نفر شركت كردند و به جای 2 تن در برداشت به بالای 4 تن رسیدند و این مدلی از توانمندسازی است.


وی افزود: در دام هم‌ این مشكل را داریم. اما گروه های جهادی طی دوران قبل از اهلی شدن نكاتی درباره مراقبت از دام با همگام سازی و آبستن شدن دام نكاتی اجرا كردند.

وی ادامه داد: كسانی كه در طرح های ما شركت كردند میزان رفاه شان از قبل بیشتر شده است. معمولا انتخاب هایمان به صورت فراخوان است اما معمولا از بین محرومین انتخاب می كنیم. در حوزه بهداشت و درمان گروه های جهادی كمك های خوبی به ما كردند.

حسینی افزود: گروه های ‌ثبت شده در سامانه اطلس بالای 42 هزار تا است. گروه هایی كه پای كار درمان و بهداشت هستند كم هستند و باید كمك كنیم بیشتر شوند. دوستان دولتی نباید سیاست هایشان كارهای ما را مختل كند. البته به لطف و‌بركت نظام جمهوری اسلامی كمك های خوبی به ما برای محرومیت زدایی است.

گروه جهادی پیامبر رحمت در بخش دامداری روستاییان را كمك می كند. ما بچه هایی داشتیم كه حین اردوهای جهادی شهید شدند اما اگر بخواهد نام شهید روی آنها قرار بگیرد باید در مجلس تصویب شود.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • زنان مقاوم فلسطینی؛ حماسه سازان طوفان‌الاقصی / شجاعت مردان، مدیون ایستادگی زنان است

  • عامل عقب‌ماندگی سینمای مقاومت در ایران، نبود نقشه‌راه است/ نگاه كمی بر كیفی در سینما غلبه كرده است

  • اسرائیل بداند، مقاومت؛ نماد زیست آزادگان جهان است/ تجارت مرگ اسرائیل بزرگترین شكست آنهاست

  • ایران و عربستان دو بال نیرومند برای ایجاد صلح و دوستی در منطقه

  • كشورهای اسلامی باید مقدمات همه‌پرسی در فلسطین را فراهم كنند

  • علت ارسال سلاح با هواپیمای مسافری، هراس آمریكا از افكار عمومیست

  • ورود به سینمای مقاومت بدون پشتوانه امكان‌پذیر نیست

  • آمریكا با جنگ غزه درصدد مهار ایران است

  • دستان آلوده غرب در نقض كنوانسیون‌های بین‌المللی/ ارسال سلاح با هواپیمای مسافربری نقض صریح است

  • اسرائیل می‌خواهد با تغییر ژئوپلتیك منطقه، فضای امنی برای خود فراهم كند!