صدای جمهوری اسلامی ایران

مسئول عملیات ویژه معاونت بسیج جهاد دانشجویی كشور، گفت: پیشنهاد ما این است كه حركت عمومی كه از روی علاقه دوستان و انگیزه شان برای حل مشكلات هست را تخصصی كنیم.

به گزارش رادیو مقاومت، ایرانی مسئول عملیات ویژه معاونت بسیج جهاد دانشجویی كشور در برنامه فرمانده گفت: ما در كشور نزدیك به 2500 مجموعه دانشگاهی داریم و اغلب اینها تشكل بسیج دانشجویی دارند و تعدادی دانشجو هم در آنها فعالیت می كنند. در سال های گذشته حجم خوبی از دانشجوهای ما به سمت مجموعه كارهای جهادی و خیریه گرایش پیدا كردند.

وی ادامه داد: زلزله ها و سیل هایی كه در استان های مختلفی داشتیم و همچنین كرونا باعث شد تا دانشجوها به صورت تخصصی به این موضوع ها ورود كنند و برای حل شدندش كمك كنند. ما هم در این سازمان به عنوان نهاد ستادی وظیفه مان این بود كه روحیه خوب دانشجوها را بتوانیم سازماندهی كنیم.

وی افزود: بعد از زلزله كرمانشاه و سیل تعداد زیادی از دانشجوها دوست داشتند به آنجا رفته و كمك كنند و ما سعی كردیمك با راه اندازی قرارگاه های منطقه ای بچه ها را سازمان دهی كنیم تا كارها هدفمند تر شود. از استان ها و گروه های مختلف دانشجوها با تخصص های مختلفی می آمدند. برای مثال بحث مشاوره های تخصصی داشتیم و در عرصه بهداشت و سلامت كارهایی می كردند و تخصصی كردن فعالیت جهادی و كار خیر كمك می كند خروجی بهتری داشته باشیم.

وی ادامه داد: برای مثال در مجموعه بسیج دانشجویی جمعیتی به نام جمعیت دانشجویی امام حسن (ع) داریم كه 300 منطقه حاشیه شهر كشور را به صورت تخصصی در بحث های اجتماعی در دست دارند و برای مثال روی موضوع طلاق تمركز می كنند و خانواده ها را شناسایی كرده و به آنها مشاوره می دهند و برای حل مشكلاتشان برنامه ریزی می كنند.

وی افزود: یا در این ایام كرونا وقتی حضور دانش آموزان و دانشجویان مجازی شد خیلی از بچه ها بودند كه توانایی خرید تبلت نداشتند و بچه های فرهنگی ما به صورت تخصصی ورود كردند و افراد بازمانده از تحصیل را با هماهنگی با وزارت آموزش و پرورش انجام می دهند.

وی ادامه داد: ما در دو سه سال گذشته حجم گروه های جهادی مان افزایش پیدا كرد و الان نزدیك به 40 هزار گروه جهادی داریم. ما به این موضوع به عنوان یك فرصت نگاه می كنیم اما حالا اینكه متولیان ساماندهی از این علاقه تعداد بالای افراد عقب افتادند شاید آسیب باشد اما از حجم بالای این بچه ها خوشحالیم.

وی افزود: سال 98 تعدادی افراد جهادی با مقام معظم رهبری دیداری داشتند و مطالبه ایشان این بود كه گفتمان جهادی باید گفتمان عمومی شود و ما نه تنها باید از این موضوع استقبال كنیم بلكه خواسته ای است كه باید اتفاق بیفتد.

ایرانی بیان داشت: پیشنهاد ما این است كه حركت عمومی كه از روی علاقه دوستان و انگیزه برای حل مشكلات هست را تخصصی كنیم. برای مثال بیاییم بگوییم ظرفیت معلم ها و دانشجوها را داریم كه می توانند آموزش دهند را برای حل مشكلات بازماندگان تحصیل به صورت تخصصی آموزش دهیم.

وی ادامه داد: هر چه كارها تخصصی تر شود می توانیم بعد از پنج سال بگوییم در این زمینه مشخص كه كشور دارد توانستیم قدمی برداریم. زمان هایی هست بحران های خاصی اتفاق می افتد اما غیر از ایام بحران ها اغلب گروه های جهادی در گروه های استان و منطقه های خودشان فعالیت می كنند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • زنان مقاوم فلسطینی؛ حماسه سازان طوفان‌الاقصی / شجاعت مردان، مدیون ایستادگی زنان است

  • عامل عقب‌ماندگی سینمای مقاومت در ایران، نبود نقشه‌راه است/ نگاه كمی بر كیفی در سینما غلبه كرده است

  • اسرائیل بداند، مقاومت؛ نماد زیست آزادگان جهان است/ تجارت مرگ اسرائیل بزرگترین شكست آنهاست

  • ایران و عربستان دو بال نیرومند برای ایجاد صلح و دوستی در منطقه

  • كشورهای اسلامی باید مقدمات همه‌پرسی در فلسطین را فراهم كنند

  • علت ارسال سلاح با هواپیمای مسافری، هراس آمریكا از افكار عمومیست

  • ورود به سینمای مقاومت بدون پشتوانه امكان‌پذیر نیست

  • آمریكا با جنگ غزه درصدد مهار ایران است

  • دستان آلوده غرب در نقض كنوانسیون‌های بین‌المللی/ ارسال سلاح با هواپیمای مسافربری نقض صریح است

  • اسرائیل می‌خواهد با تغییر ژئوپلتیك منطقه، فضای امنی برای خود فراهم كند!