یك كارشناس رسانه گفت: حوزه مقاومت می گوید فكر نكنید همیشه صلح است و در زمان صلح باید بیشتر حركت كنید تا امید داشته باشید كه دشمن وارد جنگ عملی با شما نشود و اگر هم شد حساب كار دست شما باشد.
به گزارش رادیو مقاومت، علیرضا داودی كارشناس رسانه در برنامه عصر مقاومت گفت: یكی از مباحثی كه درباره آن صحبت كردیم فرم بندی و ایستگاه هایی است كه در حوزه مقاومت به آن می رسیم.
وی افزود: یكی از مهم ترین اتفاق هایی كه در حوزه مقاومت وجود دارد بحث رسیدن به ایمان جهت حركت تلاش و سرعت گرفتن است و هركدام از این چهار واژه مفاهیم خودشان را دارند اما دقیق تر این است كه امید داشتن به حركت كردن یكی اژ فرایندهایی است كه در وضعیت های مختلفی وجود دارد كه مسئله امید را به حالت رقیق شده ای از صورت بندی های حالا باشد برای آینده تعیین می كند و حوزه مقاومت با این موضوع مشكل دارد.
وی گفت: شما وقتی در حوزه مقاومت قرار می گیرید مبنایی این است كه چنین چیزی وجود ندارد یا هست یا نیست، آنچه هست باید به نفع مقاومت باشد و آنچه كه نیست ضدمقاومت بوده است. بنابراین این امید است به اینكه شما بهترین نوع حركت را دارید كه اگر پیروز باشید امید به رسیدن به تكامل را می بینید.
داودی ادامه داد: اتفاقی كه در این مسیر می افتد جنس حركت كردن است. ما در حوزه مقاومت حادثه نداریم آنچه كه هست حركت است. پس ما مهم ترین ركن در حوزه مقاومت را می گوییم حركت. اما دونوع حركت داریم یا حركت به سمت مقاومت برای مقاومت و در مسیر آن است یا علیه مقاومت است.
وی ادامه داد: هر امیدی كه بیشتر در این مسیر داشته باشید علی القاعده میزان و نوع بركتی كه به شما داده می شود بر اساس ضریب امیدی است كه حتی خودتان هم تصور نمی كنید. عبارتی است كه گاهی می گوییم نمی دانم چطوری خدا این اتفاق را رقم زد چون علم ما محصور در بعد زمان و مكان است. نقطه ثقل یك در حوزه مقاومت تاسی به یك جمله است.
وی افزود: طیق فرموده امام خمینی (ره) اگر در زمان صلح عرق بیشتری بریزید در زمان جنگ خون كمتری می ریزید به این معنا كه زمان صلح باید بیشتر بدوید. اینكه ما در شرایط مناسبی هستیم این نقطه یك گول زدن ما توسط جریان مقاومت است و این جمله اساسا معنا ندارد چون نمی توانید با دشمن در صلح باشید.
داودی گفت: حوزه مقاومت می گوید فكر نكنید همیشه صلح است و در زمان صلح باید بیشتر حركت كنید تا امید داشته باشید كه دشمن وارد جنگ عملی با شما نشود و اگر هم شد حساب كار دست شما باشد. ما در ایران خودمان را نباید جدای از بیروت دمشق و ... ببینیم و اگر ببینیم می گوییم ما كه در صلحیم و این مخالف منش حاج قاسم و مقاومت است و چون من در آرامشم لزومی ندارد كه همه همین طور باشند.
وی ادامه داد: پس حتما ما هم باید در كنار فردی كه در حال اذیت شدن است و عرق می ریزد عرق بریزیم و این عرق ریختن ما به معنی خون كمتر ریخته شده در آینده است. خون ریختن در محور خودمان لزوما به معنی خون ریختن در محور معادل است به این معنا كه دشمن آمده تا خونش ریخته شود.
انتهای پیام/