صدای جمهوری اسلامی ایران

یك عضو تشخیص مصلحت نظام می‌گوید سردار سلیمانی ولایت فقیه و مرجعیت راه مقاومت را به سرانجام می‌رساند و خود را یك سرباز وطن می‌دانست.

به گزارش روابط عمومی رادیو مقاومت، علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگو با برنامه «سرباز آرامش» رادیو مقاومت اظهار كرد: سردار سلیمانی فردی تك بعدی نیست و همه جا در میدان عمل حضور داشت. ما ایشان را در امر دفاع مقدس می‌بینیم كه به دنبال نام و نشان نیست و پس از آن در سمت فرمانده نیروی قدس كه تلاشی نمی‌كند خود را به نمایش بگذارد.

وی ادامه داد: شهید سلیمانی خود را متفاوت از دیگران نمی‌دانست و می‌گفت ما همه با هم برادریم. همچنین شجاعت از تمام اقدامات او برمی‌خواست و از غیرخدا نمی‌ترسید اما از خدا ترس داشت.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاكید كرد: ایشان معتقد بود ولایت فقیه و مرجعیت راه مقاومت را به سرانجام می‌رساند و خود را یك سرباز می‌دانست و در خط مقدم در كنار سربازان خود می‌جنگید و اگر این كار را انجام نمی‌داد نمی‌توانست داعش را شكست بدهد.
آقامحمدی در پایان خاطرنشان كرد: همه ویژگی‌هایی خوب در یك نفر جمع نمی‌شود اما سردار سلیمانی این ویژگی‌ها را داشت و به همین دلیل مردم به ایشان علاقه‌مند شوند.

«سرباز آرامش» تا 30 دی ماه هر شب ساعت 21 روی آنتن رادیو مقاومت می‌رود.

مرتبط با این خبر

  • نظام سلطه از صادرات ارزش‌ها و فرهنگ‌های انقلاب اسلامی نگران است

  • ایرانی‌ها به دو علت، سیاسی‌ترین مردم جهان شناخته می‌شوند

  • عربستان به‌دنبال اثبات خود به آمریكایی‌هاست

  • نحوه تبادل اسرا توسط حماس با برنامه‌ و هدفمند بود

  • جولانی با سفر به عربستان می‌خواهد جایگاهش را تثبیت كند

  • پیشرفت كشور در 4دهه گذشته دردنیا بی‌نظیر است

  • اعتقاد امام خمینی(ره) به حضور زنان در جامعه

  • گفتمان اصلی سخنان شیخ قاسم تهدید غایی رژیم صهیونیستی است

  • اعتقاد مردم به مرجعیت سبب پیروزی انقلاب اسلامی شد

  • بی‌عدالتی؛ مهمترین عامل سقوط سریع حكومت پهلوی