وزیر آموزش و پرورش گفت: شهید سلیمانی از نظر ما در حوزه تعلیم و تربیت به عنوان افسر سپاه تعلیم و تربیت و معلم تربیت توانست نقشآفرینی كند كه یك عرصه نظامی را به عرصه تعلیم و تربیت تبدیل كند.
به گزارش روابط عمومی رادیو مقاومت، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در رادیو مقاومت در برنامه فرمانده گفت: قطعا برای تداوم انقلاب نیاز به حضور رسانه به عنوان یكی از اركان فرایند تربیت داریم و در برهههایی از زمان، اشخاصی یا نحلههای فكری ایجاد میشوند و مكتبی را ایجاد میكنند كه یكی از این افراد، شهید سلیمانی بود.
وی ادامه داد: شهید سلیمانی از نظر ما در حوزه تعلیم و تربیت به عنوان افسر سپاه تعلیم و تربیت و معلم تربیت توانست نقشآفرینی كند كه یك عرصه نظامی را به عرصه تعلیم و تربیت تبدیل كند.
نوری با بیان اینكه برنامه درسی چهار وجه شامل هدف، محتوا، روش یاددهی ـ یادگیری و ارزشیابی است، گفت: وقتی به مكتب شهید سلیمانی نگاه میكنیم، محتوا و روش انقدر جذاب است كه همه دانشآموزان را جذب میكند و بر این اساس در گام دوم انقلاب با منش و سیره همه باشد.
وی افزود: دنبال نسلی نیستیم كه فقط در كنكور موفق باشند، در سند تحول بنیادین، آموزش و پرورش تبدیل به واژه تربیت شده است و تربیت در ساحتهای ششگانه مورد توجه است. تعلیم و تربیت آینده ما مبتنی بر همین است.
وزیر آموزش و پرورش با تأكید بر اینكه نظام تعلیم و تربیت باید مبتنی بر سند تحول بنیادین و دارای الگوی بومی باشد، افزود: 10، 15 درصد دانشآموزان برای كنكور رقابت دارند و 85 درصد اینگونه نیست. از سوی دیگر محتوای درسی فقط كتاب درسی نیست و باید محتوا چندگانه باشد و قهرمانان ملیمان را باید به دانشآموزانمان معرفی كنیم.
نوری با بیان اینكه مدارس كشور آماده بازگشایی هستند، گفت: دوستانم در طرح شهید سلیمانی پیگیری میكنند كه مدارس دایر شوند و ما هم تلاش میكنیم تا آنجایی كه مدرسه بر اساس پروتكلهای بهداشتی ظرفیت دارند، دانشآموزان به مدرسه بیایند و فرهنگیان در راستای تربیت چند ساحتی اقدام خواهند كرد و از ظرفیتهای بیرون مدرسه هم استفاده خواهند كرد.
وی، گفت: تأكید میكنیم مدارس باز هستند و مدیرانكل آموزش و پرورش موظف شدند نظارت كنند و كلاسهای درس مدارس تا آنجایی كه بر اساس پروتكلهای بهداشتی امكان دارند، دایر باشد. البته با توجه به اینكه واكسنها تزریق شده است، وضعیت خوبی داریم.
نوری درباره نگرانی برخی خانوادهها در خصوص حضور فرزندانشان در مدرسه، بیان داشت: مدارس كشورهای جهان باز است و خیلیها فقط یكی، دو هفته تعطیل كردند و مدارس را تعطیل نكردند.
وی با بیان اینكه تعطیلی مدارس، لطمات شدیدی به نظام تعلیم و تربیت وارد كرده است، گفت: پایههای اول و دوم ابتدایی حتما باید به مدرسه بروند. حدود 95 درصد معلمان و بیش از 85 درصد دانشآموزان واكسن زدند و البته در دوره ابتدایی در سن 5 تا 12 سال در دنیا واكسن نزدند و مدرسه هم میروند.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینكه باید بچهها را در مقابل موقعیتهای خطرآفرین با آموزش و آگاهی قرار داد كه سواد سلامت نام دارد، افزود: اینكه یك روز آلودگی شود و مدارس را تعطیل كنیم، درست نیست بلكه باید دانشآموزان را آگاه كرد كه چگونه برخورد داشته باشند. البته برخی مردم میخواهند بچههایشان را گلخانهای و قرنطینهای بزرگ كنند.
وی اظهار كرد: در حال حاضر45 درصد دانشآموزان در روستاها، مناطق مرزی، عشایری، شهرستانهای كوچك و برخی مناطق شهرستانهای بزرگ به مدرسه میروند و ما هم امتحانات دی ماه را حضوری اعلام كردیم و هیچ گزارشی از اینكه اتفاقی افتاده باشد، نداریم.
نوری با تأكید بر اینكه بخشنامهای برای بازگشایی حضوری و حضور فرهنگیان در مدارس ارسال كردیم، گفت: باید به دانشآموزان آگاهی داده شود كه رعایت كنند. مردم از مترو، اتوبوس و ... با رعایت پروتكلهای بهداشتی استفاده میكنند. آیا مدارس شلوغتر از مترو است؟
انتهای پیام/