صدای جمهوری اسلامی ایران

كارشناس رسانه گفت: رسانه های بیگانه در مقابل جریان سازی رسانه های جریان مقاومت كاملا دست خالی شدند و به سانسور قطعی و حذف در فضای مجازی روی آوردند.

به گزارش روابط عومی رادیو مقاومت، هادی البرزی كارشناس رسانه در برنامه سلام سردار گفت: رسانه های بیگانه در سال اولی كه حاج قاسم شهید شدند به دنبال تحریف موضوع بودند و گزارش هایی می دادند علیه اقدامات سردار سلیمانی در عراق و سوریه در مقابل تروریست های داعشی و قصد تحریف كردن آنها را داشتند و می خواستند شهید و تروریست را جا به جا كنند.

وی ادامه داد: بعد از آن در زمان تشییع سردار سلیمانی مواجه شدیم با كوچك نمایی تشییع باشكوه ایشان. امسال هم با این مواجه شدیم كه در فضای مجازی به دنبال حذف واژه سردار و سكوت بودند و دست شان خالی تر از گذشته شده است.

البرزی گفت: رسانه های بیگانه در مقابل جریان سازی رسانه های جریان مقاومت كاملا دست خالی شدند و به سانسور قطعی و حذف در فضای مجازی روی آوردند. البته این قوت رسانه های داخلی ما را هم می رساند و مردم ما كه به طور خودجوش از این قدرت استفاده می كنند و جریان بازی را در دست گرفتند. به نظرم می رسد كه در سال های آینده این خلاقیت و نوآوری ها بروز بیشتری هم پیدا می كند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • نظام سلطه از صادرات ارزش‌ها و فرهنگ‌های انقلاب اسلامی نگران است

  • ایرانی‌ها به دو علت، سیاسی‌ترین مردم جهان شناخته می‌شوند

  • عربستان به‌دنبال اثبات خود به آمریكایی‌هاست

  • نحوه تبادل اسرا توسط حماس با برنامه‌ و هدفمند بود

  • جولانی با سفر به عربستان می‌خواهد جایگاهش را تثبیت كند

  • پیشرفت كشور در 4دهه گذشته دردنیا بی‌نظیر است

  • اعتقاد امام خمینی(ره) به حضور زنان در جامعه

  • گفتمان اصلی سخنان شیخ قاسم تهدید غایی رژیم صهیونیستی است

  • اعتقاد مردم به مرجعیت سبب پیروزی انقلاب اسلامی شد

  • بی‌عدالتی؛ مهمترین عامل سقوط سریع حكومت پهلوی