صدای جمهوری اسلامی ایران

یكی از همرزمان سردار سلیمانی در لشكر ثارالله گفت: هر آنچه از ائمه (ع) و سیره آنها در كتاب ها خواندیم را در حاج قاسم می دیدیم.

به گزارش روابط عمومی رادیو مقاومت، محمد میرزایی همرزم سردار سلیمانی در لشكر ثارالله در برنامه مثل پدر گفت: خداوند به من توفیقی داد كه حدود 80 ماه در خدمت سردار سلیمانی باشم.

وی ادامه داد: حاج قاسم منحصر به نظامی بودن نبود و انسانی چند بعدی بود. او یك فرمانده به تمام معنا سلحشور و نترس مدیر و مبتكر بود. او درس های دانشگاهی نخوانده اما تئوریسین جنگ بود و ژنرالی بود كه همه فرماندهان دنیا و استادان دانشگاه نظامی به او احترام خاصی می گذاشتند.

وی افزود: در سنگر دفاع مقدس شجاع و نترس بود اما خانواده شهدا را كه می دید دست و پایش می لرزید. در میدان جنگ بسیار قاطع و تندخو بود و همه دغدغه اش پیروزی اسلام بود اما در پشت خط جبهه انسانی رئوف و مهربان بود.

وی ادامه داد: هر آنچه از ائمه (ع) و سیره آنها در كتاب ها خواندیم را در حاج قاسم می دیدیم.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • نظام سلطه از صادرات ارزش‌ها و فرهنگ‌های انقلاب اسلامی نگران است

  • ایرانی‌ها به دو علت، سیاسی‌ترین مردم جهان شناخته می‌شوند

  • عربستان به‌دنبال اثبات خود به آمریكایی‌هاست

  • نحوه تبادل اسرا توسط حماس با برنامه‌ و هدفمند بود

  • جولانی با سفر به عربستان می‌خواهد جایگاهش را تثبیت كند

  • پیشرفت كشور در 4دهه گذشته دردنیا بی‌نظیر است

  • اعتقاد امام خمینی(ره) به حضور زنان در جامعه

  • گفتمان اصلی سخنان شیخ قاسم تهدید غایی رژیم صهیونیستی است

  • اعتقاد مردم به مرجعیت سبب پیروزی انقلاب اسلامی شد

  • بی‌عدالتی؛ مهمترین عامل سقوط سریع حكومت پهلوی