یكی از همرزمان سردار سلیمانی گفت:حاج قاسم اولین باری كه به عراق مشرف شدمد توصیه كردند كه حرم امام علی (ع) را بازسازی كنید و توسعه دهید كه ما ستادی با استفاده از كمك های مردمی تشكیل دادیم و كار توسعه و بازسازی عتبات را شروع كردیم.
به گزارش روابط عمومی رادیو مقاومت، حسن پلارك از دوستان و همرزمان سردار سلیمانی و از فرماندهان پشتیبانی جبهه مقاومت در برنامه مثل پدر گفت: مردم و اقشار مختلف در این زمان تلاش كردند تا مراسم هایی برای یادبود سردار سلیمانی برپا كنند وحقشان را ادا كردند. من افتخار این را داشتم كه حتی از خانواده شان بیشتر در كنارشان بودم. سردار سلیمانی آن زمان كه باهم آشنا شدیم هنوز ازدواج نكرده بود و فرزندی هم نداشت.
وی ادامه داد: سه روز قبل از شهادتشان آخرین جلسه كاریمان بود. حاج قاسم نشانه الهی بود شاید در ابتدا كمتر می شد ایشان را معرفی كرد و شاید برای برخی ها قابل قبول نبود و فكر می كنم حضرت آقا به این نكته به خوبی پی برده بود كه ایشان یك نشانه الهی است. به لحاظ اینكه نوع فرامین دستورها توكلش و اعتقاداتش از هر جهت یك انسان كاملی بود و در هر جا هم موفق بود و خیلی راحت بود و هیچ وابستگی به هیچی نداشت نه به قدرت نه به ثروت و مادیات دنیا و با هیچ فردی هم رودربایستی نداشت.
پلارك بیان داشت: به همین دلیل هم بود كه در دل ها جای میگرفت. حاج قاسم انسانی بدون كوچكترین نقطه ضعف بود و مسیولیت همه كارهایش را هم خودش می پذیرفت و موفق هم بود و در بیست و چند سالی كه در نیروی قدس داشت منجر به تقویت جبهه مقاومت شده بود. سردار سلیمانی نفوذ خاصی در دل های همه داشت و امروز همه جوانان جهان شیفته شان هستند و به عنوان سربازان شان در جبهه مقاومت در حال فعالیت هستند. فلسطین كه تا چندی پیش با سنگ می جنگید امروز با موشك می جنگد و اینها مدیون مجاهدت های سردار سلیمانی است.
وی ادامه داد: امروز جوان های مسلمان كه تا دیروز نمی توانستند حقشان را بگیرند در مقابل امریكا می ایستند و می جنگند و همه اینها رمز موفقیت سردار سلیمانی و الهی بودمشان بود كه این موفقیت ها را در پی داشت و ایشان حرف فرمانده خود را خوب شنید و عمل كرد. حضرت آقا با شهادت سردار سلیمانی مالك اشترش را از دست داد و سردار همامامش را شناخته بود و به حرف هایشان عمل میكرد.
وی افزود: تاكید حضرت آقا برای الگوبرداری از مكتب سلیمانی به این خاطر است كه این افراد را بتوانیم در جامعه مان پرورش دهیم. فرهنگ سازی باید موضوع را در افكار مردم ترویج كند و درباره سردار سلیمانی دوستان زیادی هستند كه با مصادیق درباره سردار سلیمانی مطلب دارند و حتما تا دیر نشده باید روایت ها را مكتوب كنند و ویژگی های ایشان را به تصویر بكشند و در آینده فیلم انیمیشن كتاب و ... تهیه كنند حتی باید بخشی از زندگی سردار سلیمانی در كتاب های درسی باشد.
وی ادامه داد: وحشت دشمنان ما را گرفته است و الان كابوس دارند مخصوصا بعد از مراسم های سالگردی كه برای سردار سلیمانی در اقصی نقاط دنیا برقرار شد. ما باید ویژگی های سردار را به افكار مردم تزریق كنیم و آینده اسلام به اینها نیاز دارد.
پلارك همچنین افزود: حاج قاسم خیلی خدایی و الهی عمل می كرد و ما حس می كردیم نوع فرماندهی شان عاشقانه است و دستوری كه می دادند نشدنی بود. چه كسی فكر می كرد ما بتوانیم در مقابل داعش بایستیم؟ حتی وقتی داعش به بعداد حمله كرد سردار به تنهایی با ماشین به دروازه بغداد رفت و باعث شد داعش عقب نشینی كند و از آنجا شكست های پله ای داعش شروع شد. یا در سال 78 افغانستان یكبار به دست طالبان سقوط كرد و طالبان با دیدگاه افراطی گری خاصی هدایت شد به انتهای پنج شیر و شاه مسعود با حاج قاسم تماسی داشت و مانده بود كه باید پیاده از ارتفاعات هندوخشك بیاید و وارد تاجیكستان شود. دیدم حاج قاسم گفت آقای شاه مسعود شما امشب را نرو تا من بیایم آنجا.
وی افزود: ساعت 3 بعدازظهر از تهران حركت كرد و 12 شب كنار شاه مسعود بود و به آنها گفته بود مقاومت كنید و نروید. آنها هم گفتند با چی؟ سردار گفتند چه می خواهید بگویید من برایتان مهیا كنم. فردا صبح حاج قاسم به من گفت تا فردا شب سه آتش پر توپخانه در پنج شیر مستقر شود كه كار راحتی نبود و زمان بر بود. باور می كنید فردا شبی كه حاج قاسم تعیین كرده بود دقیقا در همان ساعت این تجهیزات جنگی آماده در پنج شیر بود؟ هیچ چیزی غیر از معجزه الهی نمی توانست این كار را انجام دهد و بخواهم توضیح بدهم لحظه به لحظه اش معجزه بود. یا در جنگ 33 روزه همهمینطور بود ومعجزه ها همینطور ادامه داشت.
وی ادامه داد: حاج قاسم مثل فرماندهان بی رحم نبود كه فقط به فكر كشته شدن دشمن باشد و به خانواده هایشان هم فكر می كرد. حتی در سوریه كه می خواستیم حلب را بزنیم سفارش زن و بچه های مردم را می كردند. اولین باری كه به عراق مشرف شد از بحران ها فرصت سازی كرد و مدیریت را در دست گرفت. اولین باری كه به عراق رفت از عتبات نگران بود و می گفت اندازه حرم امام علی (ع) را دیدید؟ گفتم نه هرچه دیدم در عكس بوده و ایشان می گفتند عتبات را بازسازی كنید و توسعه دهید كه ما ستادی با استفاده از كمك های مردمی تشكیل دادیم و توسعه و بازسازی عتبات را شروع كردیم.
انتهای پیام/