معاون فرهنگی نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید گفت: موضوعاتی كه مرتبط با رفتار و سیره سردار بود را از طریق دوستان شان پیاده سازی كردیم. نوع رفتار و گفتارشان در مقابل گروه های مختلف را هم در نظر گرفتیم كه رفتاری انسانی داشتند.
به گزارش روابط عمومی رادیو مقاومت، محمدمهدی مومنی ها دبیر كل بنیاد تكریم ادیان و مذاهب و معاون فرهنگی نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، در برنامه مثل پدر گفت: با وجود همه دشمنی هایی كه با اصل وحدت اسلامی می شود ایده وحدت اسلامی كه منادی آن در دهه های اخیر امام خمینی ره بودند ایده ای استوار معقول شدنی و حیاتی برای حفظ هویت اسلامیاست. در این زمینه كارهایی انجام شده اما باید كوشید با ابزارهایی كه در اختیارمان هست تاثیرگذرای زیادی داشته باشیم.
وی افزود: در همه كشورهای منطقه دشمن به نبال تفرقه افكنی است و باید بكوشیم امت اسلامی را با تلاش هایمان در برابر توطئه ها مصون نگه داریم. نظام سلطه با شبهه افكنی و اختلاف انداختن بین امت اسلامی كه ابزار اصلی اش هم قدرت رسانه ای هست تلاش می كند مولفه های قدرت اسلامی را سست كند اما نیروهای اسلامی و علما بزرگترین انرژی قدرت و فرصت امت اسلامی هستند كه در برابر این توطئه ها بتوانند وحدت شان را حفظ كنند.
وی ادامه داد: از عناصر مهم تحقق امت اسلامی اعتقاد به دین و ارزش های دینی مشترك و حركت و پویایی از دیگر عناصر مهم تحقق امت اسلامی است. حاج قاسم باعث شده بودند وحدتی بین همه مسلمان ها شكل بگیرد و همه در كنار هم بودند.
وی افزود: نیاز هست تا در برنامه های تبلیغی و فرهنگی در حوزه دینی و مذهبی مان بازنگری كنیم. قدرت رسانه ای نظام سلطه از ما قوی تر است و تاثیرگذاری خوبی دارند و اینها زمانی كه درباره موضوع اسلام ورود می كنند خیلی ریشه ای كار می كنند و كارهای پژوهشی زیادی انجام دادند.
مومنی ها بیان داشت: در این دو سالی كه سردار سلیمانی به شهادت رسیدند موضوعاتی كه مرتبط با رفتار و سیره ایشان بود را از طریق دوستان شان پیاده سازی كردیم. نوع رفتار و گفتارشان در مقابل گروه های مختلف را هم در نظر گرفتیم كه رفتاری انسانی داشتند. طوری بود كه حتی مسیحیان هم جذبشان می شدند.
وی ادامه داد: اقداماتی كه باید انجام بدهیم این است كه ببینیم ایشان چه كارهایی كرده كه توانسته محبوب دل ها شده است. اقدام دیگر این است كه باید زمینه وحدت را فراهم كنیم و زمینه ذهنی در بین اندیشمندان مان ایجاد كنیم كه برای وحدت چه اقدامات عملی باید انجام دهیم.
مومنی ها بیان داشت: ما زمانی می توانیم بگوییم به یك وحدت برسیم كه خودمان باور داشته باشیم. خیلی وقت ها به عنوان شخصی كه در حوزه فرهنگ كار می كنیم اگر خودمان به این موضوع اعتقاد نداشته باشیم كه می توانیم روی اینها كار كنیم عملا شاید موفق نباشیم و این باید بین افراد جامعه هم شكل بگیرد.
انتهای پیام/