سفیر پیشین ایران در اردن گفت: اولین نكته مهم در ظرفیت مقاومت همین تئوری جدید مقاومت است كه بر آموزه های دینی استوار شده است و به همین دلیل است كه حكومت ها نمی توانند به همین راحتی این مقاومت را از بین ببرند چون مبتنی بر آموزه های دینی است.
به گزارش روابط عمومی رادیو مقاومت، مصطفی مصلح زاده سفیر پیشین جمهوری اسلامی در اردن در برنامه عصر مقاومت گفت: مقاومت یك مجموعه جغرافیایی و یك مجموعه تئوریك است. قطعا مجموعه ای از آموزه هایی كه اسمش را می گذاریم مقاومت در سراسر منطقه به صورت گسترده ای طرفدار دارد. این طبیعتا فقط در بحرین نیست و فقط اختصاص به شیعیان ندارد و برخلاف اینكه برخی تلاش می كنند آن را به صرفا شیعیان منتسب می كنند در طی دهه های گذشته همواره هم تئوری مقاومت هم جنبش های مقاومت در منطقه وجود داشته چه دوران ناسیونالیسم عبدالناصر و مصدق هم در همان دوره در ایران است و جلوه های مختلف مقاومت بوده است اما به صورت پیوستار یك زمانی فقط عبدالناصر را داشتیم كه سعی كرد با سوری ها و عراقی ها سعی كرد جبهه ای را تشكیل دهد.
وی ادامه داد: بعد از پایان شكست عبدالناصر جبهه پایداری تشكیل شد كه آن موقع انقلاب ما هنوز تشكیل نشده بود. بعد از انقلاب یك جریان جدید هم به لحاظ تئوریك هم به لحاظ ساختاری ایجاد شد و این متفاوت است با تئوری و ساختار مقاومت قبل از انقلاب به خاطر اینكه اولین چیزی كه در این مقاومت شكل گرفت آموزه های دینی بود نه آموزه های صرفا شیعی. در این آموزه ها كه در فلسطین اسمش انتفاضه است و ... در بحرین هم با همین مدل جدید مقاومت مواجه هستیم و دیگر نگاه ناسیونالیستی در بحرین نیست و این ظرفیت بزرگی است.
وی افزود: اولین نكته مهم در ظرفیت مقاومت همین تئوری جدید مقاومت است كه بر آموزه های دینی استوار شده است و به همین دلیل است كه حكومت ها نمی توانند به همین راحتی این مقاومت را از بین ببرند چون مبتنی بر آموزه های دینی است به همین دلیل می بینید كه سالها است جنبش مقاومت در بحرین ایجاد شده است.
وی در ادامه بیان داشت: ما در ایران ان جی او ای تشكیل ندادیم كه برای حمایت از حقوق ضایع شده مردم بحرین باشد. وظیفه وزارت خارجه، رسانه و ان جی او ها باید در این زمینه در نظر گرفته شود و به حمایت از مردم محروم و تحت فشار و شكنجه بحرین صورت بگیرد.
انتهای پیام/