برنامه «روی موج مقاومت» رادیو مقاومت در خصوص بمباران اطراف بیماستان الشفاء غزه توسط صهیونیست ها با دكتر علیرضا داودی، كارشناس مسائل رسانه به صورت تلفنی گفتوگو كرد.
به گزارش پایگاه خبری رادیو مقاومت؛ علیرضا داودی، كارشناس مسائل رسانه با بیان این كه مشی سیاست غرب سه حالت پیروزی، شكست و نه پیروزی و نه شكست پیش بینی می كند، گفت: الان سه وضعیت مهم را مشاهده می كنیم كه درك آنها به ما كمك می كند واقعیت میدان را ولو این كه در خود میدان هم ورود نداشته باشیم از لابه لای پیام هایی كه خودشان منتشر می كنند بهتر درك كنیم.
وی با بیان این كه غرب تاكنون این نوع پرداخت هزینه را راجع به رژیم صهیونیستی تجربه نكرده بود، تصریح كرد: مجموعه سیاست های غرب در حمایت از رژیم صهیونیستی با همه اوصاف و قواعدی كه داشت، آنقدر هزینه اش بالا رفته كه حتی خود كشورهای غربی هم از پس پرداخت این هزینه دیگر بر نمی آیند.
این كارشناس مسائل رسانه گفت: در مفهوم رابطه بین دولت ها و ملت ها در پذیرش اسرائیل به عنوان خط قرمز، یك اختلاف جدی ایجاد شده است، الان در لس آنجلس مردم همان رفتاری را دارند كه در پاكستان دارند. پس آن چیزی كه مردم به رغم اینكه همه دنیا همیشه می گفتند امپراتوری رسانه ای و مدل سیاسی در غرب، مردم را در جهل مركبی نگه می دارد علی الظاهر، وقایع و نوع پوشش میدانی به نحوی شد كه این قاعده شكست. بنابراین آنچه مردم فكر می كنند و یا می بینند با آنچه كه دولتمردان دوست دارند مردم ببییند دو موضوع متفاوت شده است.
وی متذكر شد: معمولا رژیم صهیونیستی و مجموعه هم پیمانانش در غرب، توان جنگیدن بلندمدت در حوزه ایدئولوژی كه مرتبط با رژیم باشد را ندارند. در جنگ با غزه، مسئله این نیست كه جنگ چه زمانی تمام می شود بلكه مسئله این است كه نگذارند تمام شود. این برخلاف دفعات قبل است چون هرچه این زمان اضافه شود، جدای از این كه توان جنگیدن ندارند اما بین مخفی كردن حیثیت از دست رفته با آنچه در میدان تحت عنوان خسارت های نظامی، روانی و انسانی تلقی می شود، متفاوت شده است.
داودی در مصاحبه تلفنی با رادیو مقاومت با بیان این كه مجموعه رویدادهایی كه باعث شد طوفان الاقصی، تركیب بندی جدیدی را حاصل كند، سه مسئله را برای ما نشان می دهد، عنوان كرد: مسئله اول به آینده رژیم برمی گردد كه شامل آینده اعتباری و آینده جغرافیایی می شود. مسئله دوم، مفهومی به عنوان هم بستگی و پیوستگی كه قرن ها صهیونیست ها روی آن كار كردند تا 70 سال بتوانند آن را به ظهور و بروز برسانند از بین رفته است. مسئله سوم، امیدی است كه در دل مسلمان ها اتفاق افتاده است.
وی تاكید كرد: چون جنگ میدان و رسانه در كنار همدیگر است، سه مسئله مهم است، استناد، تصویر واضح و حمایت سیاسی همه جانبه. این سه، وقتی كنار هم قرار می گیرد شما می توانید هر مسئله ای را توجیه كنید.
این كارشناس مسائل رسانه افزود: صهیونیست ها تا زمانی كه وارد حوزه كشورهای دیگر یا سازمان ملل در غزه نشده بودند، می توانستند برای خودشان ادله بیاورند اما وقتی كه از این حدود رد شدند دیگر مسئله از حالت توجیه خارج شد. بنابراین مشخص شد آن چه رژیم از روز اول به عنوان یك پروپاگاندای جدی آورده بود تا زدن مراكز غیر نظامی را كه برای افزایش فشار روانی بود تا حماس مجبور به كوتاه آمدن شود، توجیه كند، اساسا باطل شد. این فضای باطل رسید به این نقطه كه پارلمان پنج كشور این اقدام را محكوم كردند.
وی از تاثیر عملیات طوفان الاقصی گفت و بیان كرد: همه دنیا هم هر كاری هم بكنند مفهومی كه 76 سال صهیونیست ها به خاطرش جنگیدند از بین رفت و نتوانستند آن را حل كنند و آن هم قاعده غافلگیری است. رژیم همه ادعایش این بود كه من خودم غافلگیر كننده عالم هستم اما طوفان الاقصی غافلگیرش كرد. رژیم همه حیثیتش را تحت مفهوم غافلگیری از دست داد.
داودی اظهار كرد: رژیم صهیونیستی الان چیزی بیشتر از یك پوسته جغرافیایی در حال اضمحلال و انحلال نیست، وقتی آمریكایی ها مدیریت كل مجموعه رژیم صهیونیستی را در اختیار گرفتند ولی نمی توانند كاری از پیش ببرند مسئله خیلی فاجعه بارتر است.
گفتنی است؛ شما مخاطبان ارجمند رادیو مقاومت می توانید این شبكه رادیویی را روی موج اف ام ردیف 95,5 مگاهرتز و یا از طریق نرم افزار كاربردی ایران صدا دنبال كنید.
همچنین سامانه پیامكی 30000955 آماده دریافت پیامكهای مخاطبان فهیم رادیو مقاومت است.