یكی از پرستاران دوران دفاع مقدس كه از فعالان حوزه فرهنگی نیز هست در رادیو مقاومت بیان كرد: مادران و بانوان ایرانی باید پویا باشند و از فضای مجازی و شبكه های اجتماعی به نحو احسن استفاده كنند و كار فرهنگی و تبیینی را كم ندانند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو مقاومت؛ مهناز حدیدچی از پرستاران دوران دفاع مقدس به مناسبت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار در مصاحبه با برنامه «در امتداد شقایق» رادیو مقاومت اظهار كرد: بنده برای گذراندن طرحی در سال 1364 به چند مركز درمان معرفی شدم اما متأسفانه این مراكز جذابیتی برایم نداشت تا اینكه وارد بیمارستان زنان و اطفال نجمیه شدم.
وی افزود: بیمارستان نجمیه از این نظر كه محیط مذهبی و معنوی خوبی داشت بسیار جذاب بود و بعد از پایان دوره هم به بنده پیشنهاد شد یك مدت به صورت افتخاری و به عنوان نیروی درمانی در بخش واكسیناسیون مجروحان جنگی در این بیمارستان خدمت كنم.
حدیدچی خاطرنشان كرد: زمانی كه بنده در این بیمارستان خدمت می كردم به دلیل جنگ و محدودیت هایی كه وجود داشت غذای پرسنل را برای یك مدت قطع كردند. همه پرسنل بیمارستان نجمیه طلا و پول های خود را برای كمك به جبهه و رزمندگان اهدا كردند و بنده هم سه النگویی كه در دست داشتم را با جان و دل بخشیدم و بعد از آن چنان بركتی در زندگیم وارد شد كه قابل توصیف نیست.
این پرستار دوران دفاع مقدس با بیان اینكه صبر و استقامت حضرت زینب (س) اثر عمیقی بر وجود بنده به عنوان یك پرستار داشت، گفت: اگر ما زنان دست به دست هم دهیم و داشته هایمان را وسط بگذاریم قطعاً بزرگترین كار را برای ظهور امام زمان (عج) و نابودی رژیم صهیونیستی و اسرائیل انجام داده ایم.
وی در مورد فعالیت های فرهنگی خود اظهار كرد: بنده بیست سال با افتخار در دانشگاه علوم پزشكی بقیه الله (عج) كار كردم و با قانونی كه تصویب شد در سن 37 سالگی بازنشسته شدم. به محض بازنشستگی یك حج واجب رفتم و از خداوند خواستم كه از نیرو و ظرفیتی كه دارم در حوزه فرهنگی استفاده بهینه كنم.
حدیدچی ادامه داد: بعد از بازنشستگی، جذب كلاس های مختلف شدم، زبان و ادبیات عرب و زبان انگلیسی و مترجمی زبان قرآن را كامل كردم و چند ترم هم در كلاس های حفظ قرآن شركت داشتم تا اینكه در گرایش علوم قرآن و حدیث شروع به تحصیل كردم اما باز هم اقناع نشدم.
این تهیه كننده تئاتر گفت: بعد از مدتی با گروه تئاتر «حسیبا» آشنا شدم و الان 15 سال است كه در كنار این گروه هستم. ما در این گروه تعداد زیادی كارگردان و نویسنده تربیت كردیم و هم اكنون بخشی از فعالیت های این گروه به حوزه پاسخ به شبهات روز و جهاد تبیین اختصاص دارد.
وی معتقد است تا زمانی كه جان در بدن و نفس داریم باید در حوزه مقاومت و عرصه هنری و فرهنگی ثابت قدم بمانیم تا به نتایج مورد نظر دست پیدا كنیم چون امام زمان (عج) نیروهای از كار افتاده و كم تحرك لازم ندارند و همه ما در این عصر و زمانه باید پویا باشیم.
حدیدچی به بانوان ایرانی توصیه كرد كه پویا باشند و از فضای مجازی و شبكه های اجتماعی به نحو احسن استفاده كنند و كار فرهنگی و تبیینی را كم ندانند.
گفتنی است؛ شما مخاطبان ارجمند رادیو مقاومت می توانید این شبكه رادیویی را روی موج اف ام ردیف 95.5 مگاهرتز و یا از طریق نرم افزار كاربردی ایران صدا دنبال كنید.
همچنین سامانه پیامكی 30000955 آماده دریافت پیامك های مخاطبان فهیم رادیو مقاومت است.