سید رضی عمادی با اشاره به حملات گروه های مقاومت به پایگاه های آمریكایی در عراق گفت: این حمله ها برای آمریكایی ها اعمال فشار است تا بتوانند سیاست های خودشان را مورد تجدید نظر قرار دهند و به صورت علنی و آشكار و همه جانبه از رژیم صهیونیستی در
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو مقاومت؛ سید رضی عمادی كارشناس مسائل غرب آسیا در گفتگو با برنامه «روی موج مقاومت» رادیو مقاومت با اشاره به واكنش گروه های مقاومت عراق نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی گفت: از زمانی كه عملیات طوفان الاقصی شروع شد و بعد از آن كه رژیم صهیونیستی واكنش نشان داد و جنگ همه جانبه را علیه فلسطینی ها و به طور خاص مردم غزه آغاز كرده، گروه های مقاومت عراقی از جمله بازیگرانی بودند كه واكنش عملی نشان دادند.
وی افزود: این گروه ها، پایگاه های آمریكایی را در عراق مورد هدف قرار دادند. دلیل اصلی این اقدام این است كه معتقدند دولت ایالات متحده آمریكا مدیریت كننده و هدایت كننده جنگ است.
این كارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به سفر وزیر امورخارجه آمریكا به اسرائیل اظهار كرد: آمریكایی ها از زمانی كه رژیم صهیونیستی جنگ را آغاز كرده همه جوره این رژیم را حمایت می كنند.
بلینكن طی دو ماه اخیر سه بار به اسرائیل سفر كرده است و این نشان می دهد آمریكایی ها ارتباط گسترده ای با صهیونیست ها دارند و تلاش می كنند به نوعی رژیم صهیونیستی شكست خورده از این جنگ خارج نشود.
وی با اشاره به افزایش ارتباطات آمریكا با صهیونیست ها بعد از عملیات طوفان الاقصی گفت: بایدن از سال 2021 كه وارد كاخ سفید شده تا به امروز موضع گیری هایی را علیه كابینه اسرائیل داشته است این در حالی كه وی با مقامات سابق رژیم صهیونیستی دیدار می كرد.
از ژانویه 2023 كه نتانیاهو بار دیگر پست نخست وزیری اسرائیل را بر عهده گرفته تا قبل از عملیات طوفان الاقصی، میان بایدن و نتانیاهو هیچ دیداری انجام نشده بود. رابطه شان سرد بود و گفتگویی هم میان طرفین رد و بدل نشده بود اما بعد از طوفان الاقصی بایدن در اولین فرصت به اراضی اشغالی سفر و با نتانیاهو دیدار می كند و بلینكن هم سه بار به اسرائیل رفته است.
عمادی در مصاحبه تلفنی با رادیو مقاومت با اظهار به این كه آمریكایی ها همه هدف شان را بر این قرار دادند تا رژیم صهیونیستی در این جنگ شكست نخورد، بیان كرد: به همین دلیل است كه می بینیم گروه های عراقی علیه پایگاه های آمریكایی وارد عمل می شوند تا آمریكایی ها را تحت فشار قرار دهند و این پیام را به آمریكایی ها بدهند كه تداوم حمایت آنها از رژیم صهیونیستی در جنگ علیه مردم غزه و نسل كشی غزه برای آمریكایی ها تبعات سنگینی خواهد داشت از جمله آن تبعات هم هدف قرار دادن پایگاه های آنها در عراق خواهد بود.
وی در خصوص احتمال خروج آمریكایی ها از پایگاه های خود در عراق، گفت: آمریكایی ها بر بقای در عراق تاكید دارند. طی سال های گذشته كه میزان حملات علیه پایگاه های آمریكایی خیلی زیاد بود ولی آنها از عراق خارج نشدند. البته این حملات تاثیر داشته و شمار پایگاه هایشان را كاهش دادند و سعی كردند نیروهایشان را در برخی از پایگاه ها تجمیع كنند ولی علی رغم اینكه می گویند ما نظامیان مان را خارج كردیم اما واقعیت این است كه آمریكایی ها در عراق باقی ماندند چون معتقد هستند كه برای براندازی رژیم صدام هزینه كردند و الان هم باید در عراق بمانند.
كارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به این كه در ساختار قدرت عراق هم تجمیعی برای خروج آمریكایی ها وجود ندارد، گفت: برخی از گروه ها خواستار خروج آمریكایی ها هستند اما بیشتر گروه ها خواستار خروج امریكایی ها نیستند و حتی خود دولت عراق اعم از دولت كنونی و دولت گذشته، اراده جدی برای خارج كردن نظامیان آمریكایی ندارند. بنابراین این حمله ها نمی تواند منجر به خروج نظامیان آمریكایی باشد مگر اینكه حمله ها از قدرت و شدت بیشتری برخوردار باشد كه در این صورت برای خود گروه های مقاومت تبعات خواهد داشت.
وی متذكر شد: این حمله ها برای آمریكایی ها اعمال فشار است تا بتوانند سیاست های خودشان را مورد تجدید نظر قرار دهند و به صورت علنی و آشكار و همه جانبه از رژیم صهیونیستی در حمله به غزه حمایت نكنند یا این كه حاكمیت عراق را به نوعی نقض نكنند.
گفتنی است؛ شما مخاطبان ارجمند رادیو مقاومت میتوانید برنامه «روی موج مقاومت» رادیو مقاومت را شنبه تا چهارشنبه از ساعت 7:00 تا 9:00 روی موج اف ام ردیف 95,5 مگاهرتز و یا از طریق نرم افزار كاربردی ایران صدا دنبال كنید. همچنین سامانه پیامكی 30000955 آماده دریافت پیامكهای مخاطبان فهیم رادیو مقاومت است.