جنگ علیه نوار غزه كه پس از 48 روز، در روز جمعه سوم آذر به طور موقت متوقف گردیده بود دوباره از سوی رژیم صهیونیستی در روز جمعه (10 آذر) آغاز شد، جنگی كه در صورت توقف دوباره آن پیامدهایش برای مدت طولانی برای صهیونیست ها ادامه خواهد داشت و به ر
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو مقاومت و به نقل از خبرگزاری ایرنا، جنگ تركیبی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) علیه رژیم صهیونیستی كه با نام عملیات طوفان الاقصی از هفتم اكتبر (15 مهرماه) آغاز شد و سوم آذر به طور موقت متوقف گردید، جنگی كم نظیر بود كه سه گروه مقاومت منطقه همچون حزب الله لبنان، مقاومت یمن و گروه های مقاومت عراق را در كنار مقاومت فلسطین قرار داد و هر چهار گروه مقاومت اسلامی منطقه در مقابل رژیم صهیونیستی صف آرایی كردند.
جنگ غزه را باید نماد صهیونیسم خواند، نمادی كه جنایت و خونریزی اصل و اساس آن می باشد، به حدی كه در میانه این نبرد و دقیقا زمانی كه ارتش تا به دندان مسلح رژیم صهیونیستی فهمید كه نمی تواند كاری در غزه به جز كشتار مردم عادی انجام دهد، به یكباره وزیر به اصطلاح میراث رژیم اسراییل اعلام كرد كه باید بر روی غزه بمب اتم ریخت؛ موضوعی كه نشان داد رژیم صهیونیستی زورش به مقاومت فلسطین نمی رسد و در عین حال نشانی دیگر بر تایید دارا بودن بمب اتم از سوی رژیم صهیونیستی است.
آنچه در جنگ غزه متمایز از همه چیز است، تلفات سنگین انسانی و خسارت های نظامی و اقتصادی هنگفت رژیم صهیونیستی است. تحلیلگران مسایل منطقه معتقدند كه رژیم صهیونیستی سه چیز را نمی تواند تحمل كنند: هلاكت نظامیان خود، خسارت های اقتصادی و طولانی شدن جنگ؛ مسایلی كه در جنگ غزه هر سه مورد آن اتفاق افتاده است.
در جنگ غزه رژیم صهیونیستی با هیچ دولتی طرف نشد، بلكه چهار گروه مقاومت فلسطین، حزب الله لبنان، مقاومت یمن و گروه های مقاومت عراق البته آنهم به طور محدود وارد نبرد با ارتش رژیم صهیونیستی شدند و توانستند به دستاوردهای بزرگی دست یابند، دستاوردهایی كه هرگز از خاطر سران تل آویو پاك نخواهد شد.
رزمندگان مقاومت فلسطین در طول جنگ 48 روزه موفق شدند 335 تانك مركاوای 4، نفربر، خودروی زرهی، بولدوزر و بیل مكانیكی رژیم صهیونیستی را به طور كلی یا جزئی منهدم كنند. (البته باید تانك ها و خودروهای نظامی منهدم شده رژیم صهیونیستی طی چهار روز اخیر را نیز با آن اضافه كرد)
عملیات طوفان الاقصی آنقدر برای نظامیان صهیونیست سهمگین بوده كه روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت اعتراف كرده كه حماس در حمله هفتم اكتبر فقط (رژیم) فقط سازمان های امنیتی اسرائیل را غافلگیر نكرد، بلكه در زمینه دفاعی نیز غافلگیر كرده است، زیرا توانسته تاكتیكهای دفاعی مختلف و متنوعی را در نبرد با (رژیم) اسرائیل به كار گیرد.
از آغاز نبرد طوفان الاقصی، شمار صهیونیست های به هلاكت رسیده بنابر اعلام منابع صهیونیستی حدود 1500 نفر بوده كه 400 نفر آن از نظامیان صهیونیست هستند. هر چند منابع مقاومت شمار نظامیان صهیونیست در جنگ غزه را بسیار بیشتر از آمار اعلامی می دانند كه یكی از اسناد صحت این خبر دفن 50 نظامی صهیونیست طی یك روز و فقط در یك گورستان صهیونیست ها می باشد.
اسارت دهها نظامی صهونیست كه در بین آنها شمار زیادی افسر ارشد از جمله یك سرلشكر وجود دارد را نیز باید به آمار لطمات وارده شده به ارتش رژیم صهیونیستی اضافه كرد.
ستاد اطلاع رسانی جنگ حزب الله نیز در دوم آذر با انتشار یك اینفوگرافی، آمار خسارت ها و تلفات ارتش رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی را تا روز چهل و ششم جنگ غزه منتشر كرد.
بر اساس این اینفوگرافی، حزب الله 293 حمله (در حال حاضر آمار حمله حزب الله به مواضع صهیونیست ها بیش از 300 مورد می باشد) به 40 موضع نظامی ارتش رژیم صهیونیستی از هفتم اكتبر جاری (15 مهرماه) انجام داده است.
در این حملات، حزب الله 35 سامانه جاسوسی، 77 سامانه مخابراتی، 21 سامانه پخش پارازیت و 47 رادار رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی را منهدم كرد.
رزمندگان حزب الله همچنین 21 تانك، نفربر و خودروی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی را منهدم و 354 نظامی ارتش این رژیم را تا آن تاریخ كشته یا زخمی كرد.
همچنین 170 دوربین نظارتی و جاسوسی ارتش رژیم صهیونیستی نیز در مرز با لبنان منهدم و سه پهپاد این رژیم نیز توسط رزمندگان حزب الله سرنگون شده است.
در این مدت، پنج شهرك صهیونیست نشین در شمال سرزمین های اشغالی نیز توسط رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان گلوله باران و راكت باران شد و نتیجه آن تخلیه 35 شهرك صهیونیست نشین و فرار 70 هزار شهرك نشین به عمق فلسطین اشغالی شد.
حزب الله لبنان در جنگ غزه همچنین توانست چندین پهپاد رژیم صهیونیستی را ساقط و در عین حال چندین عملیات موفق پهپادی علیه مواضع رژیم اشغالگر داشته باشد؛ عملیات هایی كه خسارت زیادی به صهیونیست ها وارد كرد.
رزمندگان مقاومت عراق نیز بنا بر اعتراف "سابرینا سینگ" معاون سخنگوی وزارت دفاع آمریكا (پنتاگون) از 17 اكتبر (10 روز پس از آغاز عملیات طوفان الاقصی از سوی گروههای مقاومت فلسطینی علیه رژیم صهیونیستی) 66 بار پایگاه های آمریكایی ها در سوریه و عراق را طی 38 روز مورد حمله قرار دادند (پایگاههای آمریكایی 32 بار در عراق و 34 بار نیز در سوریه هدف قرار گرفتند)، اقدامی كه دقیقا در راستای مقابله با رژیم صهیونیستی بود.
گروه های مقاومت عراق همچنین در طول جنگ غزه چندین بار بندر ایلات رژیم صهیونیستی را هدف پهپادهای انتهاری خود قرار دادند و خسارت هایی به آن وارد كردند.
در بین گروه های مقاومت، اقدام رزمندگان یمنی با توجه به بُعد مسافت بیش از 1500 كیلومتری با سرزمین های اشغالی با شلیك چندین موشك دوربرد و اعزام تعداد زیادی پهپاد انتحاری به بندر "ایلات" در جنوب و بندر حیفا در شمال سرزمین های اشغالی برای نابودی زیرساخت های این دو بندر، آزادی خواهان جهان را به تحسین وا داشت.
یكی دیگر از اقدامات كم نظیر رزمندگان یمنی در حمایت از مقاومت فلسطین توقیف كشتی «گلكسی لیدر» متعلق به رژیم صهیونیستی كه حامل پنج هزار دستگاه خودروی برقی در روز یك شنبه (28 آبانماه) در دریای سرخ با 52 خدمه و سرنشین بود.
رزمندگان یمنی در چند روز اخیر نیز به چند كشتی دیگر صهیونیست ها و یك كشتی جنگی آمریكا در دریای سرخ حمله كرده و این آبراهه را برای رژیم صهیونیستی كاملا ناامن كرده اند.
اعتراف سران تل آویو به شكست نظامی
تا به امروز شمار زیادی از مقامات رژیم صهیونیستی به شكست در جنگ غزه به رغم كشتار فجیع شهروندان فلسطینی غزه اعتراف كرده اند؛ "هرتزی هالوی" رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی سه شنبه گذشته در سخنانی در خصوص شكست ارتش اسراییل در غزه اعتراف كرد: ارتش و بخش اطلاعات هفتم اكتبر شكست خوردند، اما اكنون نباید مشغول این موضوع شویم.
رئیس ستاد ارتش رژیم اسرائیل افزود كه از روزهای آتشبس برای آمادهسازی و توسعه طرحهایی برای ادامه جنگ به منظور از بین بردن جنبش حماس استفاده میكنیم.
وی همچنین با اشاره به فرار شهرك نشینان صهیونیست از شهركهای شمال فلسطین اشغالی در مرز با لبنان، گفت: ما مشتاقیم ساكنان شمال به وضعیت امنیتی بهتر و باثباتتری بازگردند. ما نه تنها از مرزهای شمالی دفاع میكنیم، بلكه بر اساس صلاحدید خود عملیاتهایی را نیز انجام میدهیم.
هالوی همچنین با تكرار رویای دور و دراز مقامات این رژیم برای نابودی حماس افزود: ما برای ادامه جنگ با هدف از بین بردن حماس آماده میشویم و این موضوع زمانبر است.
رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی پیش از این نیز در سخنانی اذعان كرده بود كه این رژیم در بهبود وضعیت خود و بازگشت به وضعیت قبل از جنگ علیه غزه ناموفق بوده است.
یكی از آسیب های جدی ارتش رژیم صهیونیستی در جنگ غزه هلاكت بیش از 400 نظامی این رژیم (البته بنابر اعلام آمار صهیونیست ها) بوده كه در بین آنها نام سه افسر ارشد و فرمانده می باشد.
این سه فرمانده شامل سرلشكر"اساو حمامی" فرمانده تیپ جنوبی لشكر غزه در ارتش رژیم صهیونیستی، سرهنگ "روی لیوی" فرمانده یگان چند منظوره، "سرهنگ "جاناتان اشتاینبرگ" فرمانده تیپ ناحال بودند.
یكی از مشكلات بزرگ ارتش رژیم صهیونیستی در غزه سریال تكراری تیراندازی نظامیان صهیونیست به نیروهای خودی بوده است به حدی كه این روند نه تنها در دوران جنگ 48 روزه، بلكه در دوران آتش بس هشت روزه نیز ادامه داشت و دلیل آن ترس نظامیان صهیونیست حتی از سایه خود بوده و می باشد.
شبكه 12 رژیم صهیونیستی در این باره فاش كرد: هشت نظامی ارتش اسرائیل تنها طی یك هفته جنگ در نوار غزه با تیراندازی اشتباهی نیروهای خودی كشته شدهاند. این شبكه همچنین اعتراف كرد كه در نتیجه این تیراندازی اشتباهی دهها نظامی صهیونیست نیز مجروح شدهاند.
روز یك شنبه (12 آذر ماه) را باید مرگبارترین روز نظامیان صهیونیست در 75 سال گذشته (از زمان تاسیس) نام نهاد، به حدی كه 75 نظامی اسراییل فقط در نوار غزه به هلاكت رسیدند. كانال 12 رژیم صهیونیستی در این باره به نقل از "برهام مئیر" تحلیلگر نظامی اسراییل اعلام كرد كه در 24 ساعت گذشته 25 خودروی زرهی، نفربر و تانك اسراییل (رژیم صهیونیستی) در نوار غزه منهدم شده و 75 نظامی هم كشته شده است؛ مقاومت فلسطین چند فیلم كوتاه از عملیات ضدصهیونیستی و هلاكت نظامیان صهیونیست منتشر كرده و این در حالی است كه سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی رسما فقط به كشته شدن 3 نظامی دیگر این رژیم در این تاریخ اعتراف كرده است! كه البته باید آمار كشته های ارتش اسراییل توسط رزمندگان حزب الله در شمال سرزمین های اشغالی را نیز به آن افزود.
این تحلیلگر نظامی صهیونیست تاكید كرده كه نظامیان این رژیم در 24 ساعت گذشته سنگینترین حجم تلفات تاریخ خود را در غزه تجربه كردند.
حملات دیروز رزمندگان مقاومت فلسطین به نظامیان صهیونیست به حدی بوده كه به قول یكی از فرماندهان گردانهای قسام، 70 درصد از نظامیان صهیونیست از شمال نوار غزه خارج شده اند و عملیات خود را در محور جنوبی غزه آغاز كرده اند به خیال این كه این منطقه برای آنها امن تر هست در حالی كه رزمندگان مقاومت منتظر آنها می باشند.
اعتراف نظامیان اسراییل در شلیك به خانههای شهركنشینان صهیونیست اطراف نوار غزه
یكی دیگر از اقدامات صورت گرفته توسط ارتش اسراییل كه ابتدا به گردن رزمندگان حماس افتاد، ولی بعدا مشخص شد كه كار نظامیان صهیونیست بوده، شلیك به سوی خانه های شهرك نشینان صهیونیست در روز اول جنگ یعنی 15 مهرماه بوده است كه این مساله در تحقیقات روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» افشا شد. شبكه 12 این رژیم نیز در همین زمینه مصاحبه ای را با نظامیان زن صهیونیست منتشر كرد كه به تیراندازی این نظامیان به سمت خانه های شهرك نشینان در روز هفتم اكتبر (15 مهرماه) اعتراف می كنند.
در این مصاحبه كه بصورت گسترده در شبكه های اجتماعی بازتاب داشته، یكی از نظامیان زن صهیونیست اعتراف می كند كه پس از تحقیق از "اسرائیلی ها" مشخص شد كه تیراندازی به روی شهرك نشینان صهیونیست از داخل شهرك و توسط خود نظامیان رژیم اسرائیل انجام شده است.
یكی از نظامیان زن واحد زرهی ارتش رژیم صهیونیستی گفت كه وقتی آنها به ورودی یك شهرك (صهیونیست نشین) رسیدند، درب ورودی شهرك بسته بود و ناگهان یك نظامی صهیونیست وحشت زده به سمت تانك آنها دویده و با دست اشاره كرده كه نیروهای مقاومت فلسطینی آنجا هستند و از آنها خواسته تا وارد شهرك شوند.
این نظامی صهیونیست افزود: ما هم درب وروی شهرك را شكستیم و من به سمت جایی كه نظامی ما اشاره كرده بود، دویدم. او گفت كه به آنجا شلیك كن، آنها (نیروهای مقاومت) آنجا هستند. یك بار دیگر از او سوال كردم كه آیا اسرائیلی ها در آنجا هستند؟ گفت كه نمی دانم، فقط یك گلوله سنگین به آنجا شلیك كن، آنها (نیروهای مقاومت) آنجا هستند.
این نظامی زن گفت: تصمیم گرفتم كه (با گلوله سنگین) شلیك نكنم زیرا ما درباره یك شهرك (صهیونیست نشین) صحبت می كنیم و برای همین با تیربار به ورودی منزل شلیك كردم.
پیشتر نیز رسانه های صهیونیستی به نقل از ارتش اسرائیل اعلام كرده بودند كه نظامیان صهیونیست به اشتباه به سمت شهرك نشینان در منطقه "معالیه لفونا" تیراندازی و آنها را زخمی كردند.
ارتش رژیم صهیونیستی درباره جزئیات این اتفاق گفته بود كه نیروهای ارتش به گمان اینكه شهرك نشینان، فلسطینی هستند به سمت آنها تیراندازی كرده اند.
همچنین در اول آذر ماه نیز «مكس بلومنتال» روزنامه نگار، نویسنده، وبلاگ نویس و فیلم ساز سرشناس آمریكایی در گزارشی با استناد به شواهد موثق از دروغ دیگری از ارتش رژیم صهیونیستی و هدف قرار دادن خانوادههای صهیونیست توسط نظامیان این رژیم پرده برداشت و فاش كرد كه تصاویری كه رژیم صهیونیستی از خانههای كاملا سوخته شده در آتش شهرك نشینان صهیونیست در شهرك «بئیری» در شرق نوار غزه منتشر كرده و مدعی سوزاندن آنها و خانوادههای صهیونیست ساكن در این خانهها توسط مقاومت فلسطین شده است، دروغ بوده و این خانهها توسط ارتش رژیم صهیونیستی و با حملات آن به آتش كشیده شدهاند.
وی گفته بود كه یك تحقیقات اسرائیلی-آمریكایی نشان میدهد كه ارتش اسرائیل پس از دریافت دستور بمباران شهرك «بئیری» با تانك و جنگنده به منظور جلوگیری از به اسارت گرفته شدن شهركنشینان توسط رزمندگان مقاومت، عامل این حمله و سوختن خانهها با اهالی آنها بوده است.
بلومنتال در این گزارش فاش كرد: «تووال اسكاپا» یكی از مقامات امنیتی شهرك بئیری تایید كرده كه تمام این تصاویر گرفته و ارسال شده به رسانههای غربی برای مقصر جلوه دادن حماس یا زنده سوزاندن ساكنان این شهرك صحت ندارد و حقیقت این است كه ارتش اسرائیل طبق دستورات مقامات عالیرتبه این رژیم این خانهها را با تانك گلوله باران كرده است.
وی همچنین گزارش داد: در این باره شواهد مختلف دیگری نیز در رسانههای عبری یافت میشود كه ما در گزارشمان به آنها پرداختهایم و تمام این شواهد حاكی از یك حمله برنامه ریزی شده به نیروهای خودی است. مقامات ارتش اسرائیل درصدد بودهاند تا با این اقدام مانع از به اسارت بردن «اسرائیلیها» به نوار غزه شوند.
پیش از آن نیز ارتش رژیم صهیونیستی به حمله به یك جشنواره موسیقی برگزار شده توسط صهیونیستها در روز نخست عملیات «طوفان الاقصی» اذعان كرده بود.
روزنامه صهیونیستی هاآرتص به نقل از تحقیقات پلیس این رژیم در این باره نوشته بود: به نظر می رسد كه یك بالگرد نظامی خودمان به اشتباه تعدادی از حاضران در جشنواره در نزدیكی شهرك (صهیونیست نشین) «ریعیم» را كشته است. این تحقیقات افزوده است كه اكثریت حاضران در جشنواره توانستند فرار كنند؛ در بخش دیگری از این تحقیقات آمده است كه جنبش حماس از برگزاری این جشنواره اطلاع نداشته است.
فرار نظامیان و شهرك نشین های صهیونیست
با شروع عملیات طوفان الاقصی، بیش از 200 هزار شهرك نشین صهیونیست در جنوب سرزمین های اشغالی و بیش از 70 هزار نفر هم از شهرك های شمالی اسراییل پا به فرار گذاشتند و دهها هزار صهیونیست نیز راهی تركیه، قبرس و كشورهای اروپایی شدند كه بسیاری از آنها دیگر نمی خواهند به سرزمین های اشغالی باز گردند.
در كنار این مساله فرار نظامیان صهیونیست از جنگ با مقاومت فلسطین نكته مهم دیگری است كه از سوی رژیم تل آویو مخفی می شود، ولی برخی منابع صهیونیستی در طول دو ماه گذشته بارها به فرار نظامیان صهیونیست از جنگ با مقاومت تاكید كرده اند؛ یك سرهنگ بازنشسته ارتش رژیم صهیونیستی در همین زمینه با اعتراف به از هم گسیختگی و هرج و مرج گسترده در ارتش اسراییل فاش كرد كه در روز 7 اكتبر (15 مهر) همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی، بسیاری از افسران ارشد اسرائیلی، بزدلانه نیروهای خود را رها كرده و پا به فرار گذاشتند.
«آوی وایس» تصریح كرد كه افسران عالیرتبه ارتش اسرائیل، نظامیان زن و مرد تحت امر خود را رها كرده و پا به فرار گذاشتند و همین مسئله تاثیر بسیار بدی در روحیه اسرائیلیها و جبهه داخلی داشت.
این سرهنگ ارتش رژیم اشغالگر با اعتراف به خودزنی نظامیان صهیونیست در 7 اكتبر اعلام كرد كه 8 نظامی و همچنین شماری از شهركنشینان بر اثر اصابت گلولههای عناصر ارتش اسرائیل زخمی شدند. به عنوان مثال نظامیان به سمت 2 تن از كارمندان شركت برق به اشتباه تیراندازی كردند و این نشان دهنده میزان هرج و مرج در ارتش اسرائیل است.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینكه آیا از صحت اطلاعات خود درباره فرار افسران ارتش اسرائیل در 7 اكتبر مطمئن است گفت، من این اطلاعات را از 2 افسر با درجه ارشد به دست آوردم و همچنین اطلاعات دیگری از چندین منبع دارم كه میتواند صحت گفتههای من را ثابت كند.
در روزهای گذشته نیز بارها اخبار متعددی درباره فرار دستهجمعی نظامیان صهیونیست و از هم گسیختگی ارتش اسرائیل منتشر شده است. چند روز قبل «سمیر فضل» خبرنگار عرب در امور رژیم صهیونیستی با انتشار مقالهای اعلام كرد كه حدود 2 هزار نفر از نظامیان صهیونیست با وجود اینكه برای حضور در جنگ غزه احضار شده بودند، اما از شركت در این جنگ خودداری و فرار كردند.
روزنامه عبری یدیعوت آحارانوت نیز اخیرا با اشاره به خودداری تعداد زیادی از نظامیان رژیم صهیونیستی از حضور در جنگ اعلام كرد كه ارتش این رژیم مجازاتهای سنگینی برای فراریان در نظر گرفته است.
هرچند بمباران های مناطق مسكونی، درمانی و آموزشی نوار غزه از سوی رژیم صهیونیستی با شقاوت تمام ادامه دارد و تاكنون بیش از 20 هزار فلسطینی به شهادت رسیده اند و خسارت های زیادی به این منطقه وارد شده، اما مقاومت رزمندگان و شهروندان فلسطینی غزه و همراهی گروه های مقاومت منطقه با آنها در كنار خسارت های وارد شده به صهیونیست ها حكایت از پیروزی خون بر شمشیر دارد، خونی كه به ناحق توسط رژیم صهیونیستی و حامیان آمریكایی – غربی این رژیم ریخته می شود و با یاری خدا به پیروزی نهایی فلسطینیان در آینده نه چندان دور تبدیل خواهد شد.