به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو مقاومت و به نقل از خبرگزاری فارس؛ وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در بیانیهای تصریح كرده «یوآو گالانت»، وزیر جنگ این رژیم در گفتوگو با «جیك سالیوان»، مشاور امنیت ملی كاخ سفید ضمن اذعان به اینكه نابودی حماس آسان نیست به او گفته كه جنگ علیه حماس در غزه «بیش از چند ماه» دوام خواهد داشت.
پیش از این رسانههای اسرائیلی گزارش دادند «جیك سالیوان»، مشاور امنیت ملی كاخ سفید كه به فلسطین اشغالی سفر كرده امروز پنجشنبه با «بنیامین نتانیاهو»، نخستوزیر اسرائیل و كابینه امنیتی او دیدار كرد.
بنیامین نتانیاهو روز چهارشنبه علیرغم شدت گرفتن هشدارهای بینالمللی درباره افزایش تلفات غیرنظامیان در غزه گفته بود هیچ چیز باعث توقف اسرائیل نخواهد شد.
طبق گزارش وبگاه شبكه خبری انبیسی، نتانیاهو در اظهاراتی شامگاه چهارشنبه در جمع نظامیان اسرائیلی مدعی شد ارتش اسرائیل جنگ را تا زمان رسیدن به پیروزی قاطع ادامه خواهد داد.
نتانیاهو گفت: «تا پایان، كار را ادامه خواهیم داد؛ تا وقتی كه به پیروزی دست پیدا كنیم نه چیزی كمتر. هیچ چیز ما را متوقف نخواهد كرد. من این را علیرغم رنجهای زیادی كه وجود دارد و همچنین علیرغم فشارهای بینالمللی میگویم.»
طبق گزارش سیانان، گالانت امروز پنجشنبه گفت: «حماس یك سازمان تروریستی است كه طی یك دهه گذشته خودش را برای مبارزه با اسرائیل تقویت كرده است. آنها اقدام به احداث تشكیلاتی در زیر زمین و بالای زمین كردهاند و نابود كردن آنها آسان نیست.»
گالانت در ادامه گفت: «انجام این كار به زمان نیاز خواهد داشت و بیش از چندین ماه طول خواهد كشید، اما ما پیروز خواهیم شد و آنها را نابود خواهیم كرد.»
وزیر جنگ اسرائیل در بخش دیگری از سخنانش از جیك سالیوان بابت حمایتهای آمریكا از عملیات نظامی اسرائیل در غزه تشكر كرد و گفت: «ایالات متحده و اسرائیل منافع مشترك و ارزشهای مشتركی را در این جنگ دنبال میكنند و ما اهداف مشتركی هم داریم.»
پیش از آن، جو بایدن، رئیسجمهور آمریكا در انتقادی كمسابقه از اسرائیل گفته بود كابینه نتانیاهو بایستی تغییر كند. بایدن همچنین گفته بود كه حمایت بینالمللی از عملیات جنگی اسرائیل در غزه رو به كاهش است.
با وجود این، اظهارات بایدن به معنی اقدام عملی برای پایان دادن به جنگی كه به كشته شده هزاران غیرنظامی در غزه منجر شده نبوده است.
روز سهشنبه مجمع عمومی سازمان ملل متحد قطعنامهای را به تصویب رساند كه خواستار برقراری آتشبس در غزه است. آمریكا یكی از معدود كشورهایی بود كه به این قطعنامه رأی مخالف داد. دولت آمریكا قبلتر از آن قطعنامه دیگری را در شورای امنیت كه هدف مشابهی داشت وتو كرد.
آمریكا از زمان آغاز حملات نظامی اسرائیل در غزه اصلیترین حامی این رژیم بوده و با ارسال سلاح و حمایتهای سیاسی به شعلهور كردن آتش جنگ كمك كرده است.
دولت جو بایدن در هفتههای آغاز جنگ در برابر درخواستهای مستمر برای كمك به برقراری آتشبس در غزه گفته بود كه كاخ سفید تنها از «وقفههای جنگی» در غزه حمایت میكند و طرفدار آتشبس كه میتواند به نفع حماس تمام شود نیست.
این در حالی است كه فعالان حقوق بشر و برخی از سیاستمداران حزب دموكرات بارها از بایدن خواستهاند اسرائیل را برای پایان عملیاتی كه به كشته شدن هزاران غیرنظامی منجر شده تحت فشار قرار دهد.
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اكتبر در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیك به دو دهه محاصره غزه و زندان و شكنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به «طوفان الاقصی» را آغاز كرد.
این عملیات یكی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ كردند، به روستاها یورش بردندو علاوه به هلاكت رساندن شمار زیادی از اسرائیلیها، شماری از آنها را به اسارت گرفتند.
رژیم صهیونیستی در پاسخ به این عملیات، حملات سنگینی را علیه غزه آغاز كرد و این منطقه را تحت محاصره كامل قرار داد. با وجود این، آنطوركه تحلیلگران میگویند، عملیات طوفانالاقصی شكست امنیتی-سیاسی بزرگی را به اسرائیل تحمیل كرده است.
وزارت بهداشت غزه امروز پنجشنبه اعلام كرد كه شمار شهدا از زمان آغاز حملات اسرائیل در غزه به 18 هزار و 787 نفر رسیده است. 50 هزار و 897 نفر هم بر اثر این حملات زخمی شدهاند.