صدای جمهوری اسلامی ایران

كارشناس مسائل غرب آسیا گفت: امریكا نه می‌تواند روی جنایت غزه سرپوش بگذارد و نه می‌تواند بیشتر از اسرائیل حمایت كند و نمی‌تواند بیش از یك ماه دیگر به این كار ادامه دهد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو مقاومت؛ سیدهاشم موسوی در مصاحبه با برنامه رویداد با بیان این كه سران رژیم صهیونیستی حمایتِ ترامپ از غرب آسیا را از بایدن دریافت نكردند، گفت: امریكا به نوعی باعث دلخوری این رژیم شده است و از طرفی به پایان دولت بایدن نزدیك می‌شویم و بر این اساس ترامپ افزایش محبوبیت نسبت به بایدن داشته است و او برای دریافت حمایت لابی صهیونیست‌ها، علی رغم مخالفت ارتش امریكا تمام قد پشت نتانیاهو قرار گرفت.

وی افزود: ارتش امریكا تمایلی برای همراهی اسرائیل نداشت چون آن‌ها تجربه ناموفق افغانستان و عراق را داشتند و توانستند زمین را فتح نمایند ولی پس از یك دهه با نسلی رو به رو شدند كه كینه بیشتری نسبت به امریكا داشتند و به ارتش اسرائیل نیز گوشزد كردند شاید در كوتاه مدت زمین غزه را به دست گیرند ولی نسل آینده غزه دشمنان سر سخت اسرائیلی‌ها خواهند بود.

موسوی با بیان این كه بایدن به حمایت لابی صهیونیستی نیاز دارد، گفت: دو دستی در امریكا به نوعی یك شكست بزرگ ارزیابی می‌شود چون ارتش‌های اسرائیل و امریكا كلاسیك بوده و توان جنگ چریكی را ندارند و اسرائیل نیز ضمن جنگ با اعراب به پیروزی‌هایی رسید ولی در جنگ 2008 در غزه و جنگ طوفان الاقصی موفقیت چندانی به دست نیاورده است.

وی با بیان این كه بایدن قول داده بود اسرا آزاد شوند ولی علی رغم پمپاژ آب به تونل‌ها هنوز تونل‌های راهبردی آسیب نخورده و هنوز نتوانستند مخفیگاه اسرا را پیدا كنند.

وی با بیان این كه امریكا حساسیت بسیاری روی افكار عمومی دنیا دارد، افزود: از طریق هوش مصنوعی و رخدادهای فضای مجازی میزان انزجار از امریكا و اسرائیل افزایش می‌یابد و لذا امریكا دچار دوگانگی اساسی شده است و نه می‌تواند روی جنایت غزه سرپوش بگذارد و نه می‌تواند بیشتر از اسرائیل حمایت كند و نمی‌تواند بیش از یك ماه دیگر به این كار ادامه دهد.

این كارشناس مسائل سیاسی به رادیو گفت‌وگو گفت: بعد دیگر به فضای روانی سربازانی باز می‌گردد كه در پایگاه‌های نظامی امریكا مستقر هستند و این پایگاه‌ها مدام مورد حمله جریان مقاومت قرار می‌گیرد كه تاثیر روانی بر سربازان امریكا در سوریه و عراق دارد ولی این كشور دلیلی برای گسترش جنگ در مقابل حوثی‌ها نمی‌بیند.

وی اضافه كرد: باید دید آیا احساسات امریكا وزن بیشتری دارد و یا ارتش این كشور و خروج پیروزمندانه از غزه زور بیشتری خواهد داشت و این مسئله به انتخاب بایدن و كاخ سفید باز می‌گردد.

موسوی خاطرنشان كرد: در آینده ممكن است ضربات بیشتری به پایگاه‌های امریكایی بخورد و نگاه منفی نسبت به دموكراسی و شعارها در این كشور شكل گیرد و در این راستا دو راهی پیش روی حكمرانان امریكا قرار دارد.


خبرنگار : آزاده خواجه نصیری

مرتبط با این خبر

  • نظام سلطه از صادرات ارزش‌ها و فرهنگ‌های انقلاب اسلامی نگران است

  • ایرانی‌ها به دو علت، سیاسی‌ترین مردم جهان شناخته می‌شوند

  • عربستان به‌دنبال اثبات خود به آمریكایی‌هاست

  • نحوه تبادل اسرا توسط حماس با برنامه‌ و هدفمند بود

  • جولانی با سفر به عربستان می‌خواهد جایگاهش را تثبیت كند

  • پیشرفت كشور در 4دهه گذشته دردنیا بی‌نظیر است

  • اعتقاد امام خمینی(ره) به حضور زنان در جامعه

  • گفتمان اصلی سخنان شیخ قاسم تهدید غایی رژیم صهیونیستی است

  • اعتقاد مردم به مرجعیت سبب پیروزی انقلاب اسلامی شد

  • بی‌عدالتی؛ مهمترین عامل سقوط سریع حكومت پهلوی