مسئولین رژیم صهیونیستی خسارت این رژیم از اخراج كارگران فلسطینی از سرزمینهای اشغالی را طی مدت جنگ تاكنون ماهانه 830 میلیون دلار برآورد كردند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو مقاومت و به نقل از خبرگزاری فارس، یكی از نمایندگان وزارت دارایی رژیم صهیونیستی هشدار داد كه اقتصاد اسرائیل در نتیجه عدم اجازه ورود كارگران فلسطینی به آن ضرر اقتصادی بزرگی متحمل خواهد شد كه احتمالاً به سه میلیارد شكل (830 میلیون دلار) در ماه خواهد رسید.
به گزارش روزنامه عبری زبان جروزالم پست، «الیاهو رابیفو» عضو كنست از حزب لیكود در جلسه روز سه شنبه كنست در خصوص پیامدهای اقتصادی تجاوز بی وقفه اسرائیل به نوار غزه گفت: به تعویق انداختن تصمیم برای بازگرداندن كارگران فلسطینی زیان بزرگی به اقتصاد اسرائیل وارد میكند.
وی در عین حال پیشنهاد داد در صورتی كه قرار نیست كارگران فلسطینی به سرزمینهای اشغالی بازگردند كارگرانی از كشورهای مختلف دیگر برای جبران كمبود نیروی كار به خصوص در بخشهای ساخت و ساز، كشاورزی و خدمات نظافت استخدام شوند.
به نوبه خود، موشه ابوتبول، عضو كنست و معاون وزیر كشاورزی رژیم صهیونیستی نیز از نیاز به یك تصمیم روشن در خصوص بازگشت كارگران فلسطینی حمایت كرد و بر اهمیت حضور آنها در بخش هایی مانند كشاورزی، ساخت و ساز و پرستاری تاكید كرد.
نیتزان زوك، رئیس یكی از شعبههای شورای موسوم به شورای امنیت ملی رژیم صهیونیستی نیز گفت: 160 هزار فلسطینی قبل از جنگ وارد اسرائیل میشدند، اما از زمان آغاز درگیریها، كرانه باختری با استثناهایی فقط برای مشاغل ضروری بسته شده است. وی افزود: شورای امنیت ملی بررسیهای جدید و دستورالعملهای بالقوه را برای اجازه ورود 80 هزار فلسطینی ایجاد كرده است.
رئیس انجمن پیمانكاران اسرائیلی، رائول سارگو نیز مشكلات شدیدی را كه در بخش خود با آن مواجه است، بیان كرد و گفت كه بهره وری در این بخش تنها به 30 درصد رسیده در حالی كه كار در نیمی از سایتهای ساخت و ساز متوقف شده است.
سارگو گفت كه تأثیر كمبود نیروی كار بر اقتصاد و بازار مسكن اسرائیل قابل توجه است و احتمالاً یك میلیون نفر را به طور مستقیم و تعداد زیادی از صنایع را به طور غیرمستقیم تحت تأثیر قرار خواهد داد.
وی هشدار داد كه این موضوع ممكن است بر درآمد مالیات بر املاك تأثیر بگذارد و ممكن است منجر به تشكیل پرونده قضایی علیه كابینه نتانیاهو شود.