كارشناس حوزه بین الملل تاكید كرد بقا و ماندگاری سازمان بین المللیِ آنروا به حمایت سازمان ملل بستگی دارد ولی تعطیل كردن آن، چنان چه صهیونیستها می خواهند، اتفاق نمی افتد.
حسن لاسجردی در مصاحبه با برنامه "رقص جولان" با اشاره به دو نوع نگاه امریكا به مسئله اسرائیل و فلسطین اظهار كرد: با نگاهی به مواضع نامزدهای انتخاباتی امریكا نسبت به اسرائیل، به مقایسه ای می رسیم و درون مایه رای دهندگان را در می یابیم.
وی با اشاره به مواضع صهیونیست ها هم نسبت به آنروا در جریان جنگ غزه اظهار كرد: این سازمان امدادی است و با ورود به شرایط نا مناسب زندگی در غزه، سعی دارد به مردم فلسطین مساعدت برساند كه گاه به حوزه مسكن و گاه به بهداشت باز می گردد.
آنروا از طریق سازمان ملل تلاش كرده به مردم فلسطین كه در فشار و تنگنا هستند، كمك دهد و در حقیقت زندگی روزمره مردم غزه را ساماندهی كند تا حقوق اولیه برای این مردم فراهم گردد.
لاسجردی ادامه داد: اگر آنروا بیمارستان یا مدرسه و درمانگاه بسازد و به مردم فلسطین كمك تغذیه ای دهد، با نوع نگاه خاص اسرائیلی ها رو به رو خواهد بود.
از این رو آنروا تا امروز ذیل سازمان ملل و در راستای هدف صلح و امنیت اقداماتی در فلسطین انجام داده است ولی طرف اسرائیلی هر نوع كمك به طرف مقابل را در جهت تضعیف خود می داند.
این كارشناس حوزه سیاسی ادامه داد: اسرائیل این رویه را بر هم خوردن مقارنه تعریف می كند و با ایدئولوژی پاكسازی این سرزمین، آنروا را نیز تحت حمله قرار می دهد.
لاسجردی در مصاحبه با رادیو مقاومت با اشاره به این كه رژیم صهیونیستی در جریان جنگ غزه، برای اولین بار نیست كه به سازمان های بین المللی اتهام می زند و این مسئله سابقه دار است، افزود: اسرائیل به همه متغیرهای حامی مقاومت در غزه به عنوان متهم می نگرد چون رژیم صهیونیستی معتقد است تا زمانی كه اطلاع رسانی در جریان است، اسرائیل محكوم خواهد بود.
وی افزود: آنروا به كودكان و زنان كمك بهداشتی و تغذیه ای می دهد و اسرائیل این را برای خود تحقیر می داند و لذا به آنروا با نگاه رقیب می نگرد؛ نه یك سازمان امدادی!
این كارشناس حوزه سیاسی اضافه كرد: آنروا یك سازمان امدادی و بین المللی است و معتقدم نگهداری از آن به عرضه سازمان ملل باز می گردد؛ یعنی اگر دبیر كل سازمان ملل محكم بایستد و از آنروا حمایت كند، اسرائیل به عنوان یك واحد سیاسی مجهول، آنروا را تعطیل نخواهد كرد.
در مقابل اگر سازمان ملل ملاحظه كاری كند، شاید اسرائیل به هدف خود برسد و معتقدم با توجه به نگاه كنونی در سازمان ملل، تعطیلی آنروا به راحتیِ آن چه اسرائیلی ها متصورند، نباشد.