رئیس اندیشگاه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، با بیان اینكه امروز همه امت اسلامی، ایران را به عنوان تكیهگاه جبهه مقاومت میشناسند، گفت: عنصر فطری و وجدانی مهمترین عنصر جبهه مقاومت است كه خوشبختانه گفتمان آن، بیش از هر زمان دیگری پیشرفت كرده است.
حجت الاسلام علی ذوعلم رئیس اندیشگاه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و موسسه تنظیم و نشر آثار رهبر معظم انقلاب اسلامی و عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در گفتگوی تلفنی با برنامه «مقاومت بدون مرز» رادیو مقاومت، حضرت فاطمه (س) را اسوه مقاومت و ایستادگی خواند و اظهار داشت: تاثیر حركت حضرت فاطمه (س) در جهان و امت اسلامی برای همیشه الهامبخش نیروهای مقاومت است.
وی مهمترین ویژگی جبهه مقاومت و امت اسلامی را ایستادگی در برابر جبهه استكبار برشمرد و افزود: علیرغم تمام طراحیهایی كه صورت گرفته تا این جبهه را منفعل كنند اما تاكنون هیچ موفقیتی حاصل نشده است. رئیس اندیشگاه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، با بیان اینكه عنصر مقاومت نه تنها مبتنی بر آموزههای اسلام است بلكه فراتر از آن امری فطری و وجدانی است، تصریح كرد: هر انسان آزاده به طور طبیعی در مقابل عوامل مخالف حیات و پیشرفت خود ایستادگی میكند؛ لذا عنصر فطری ایستادگی در مقابل دشمن، مهمترین عنصر این جبهه است و خوشبختانه امروز بیش از هر زمان دیگری گفتمان مقاومت پیشرفت كرده است.
حجت الاسلام ذوعلم در این مصاحبه با رادیو مقاومت خاطرنشان كرد: امروز همه امت اسلامی ایران را به عنوان تكیهگاه جبهه مقاومت شناختهاند و ایران نیز با اقتدار و شجاعت از این جبهه حمایت میكند.
وی ادامه داد: امروز افقی كه برای جبهه مقاومت وجود دارد، فراتر از جهان اسلام است و عنصر مقاومت در سطح جهان فراگیر شده است. جبهه مقاومت نه تنها مرز جغرافیایی ندارد بلكه مرز دینی و مذهبی هم ندارد. مقاومت در مقابل ظلم و تجاوز و رژیم صهیونیستی یك امر وجدانی است و خوشبختانه افق جبهه مقاومت كاملا روشن است.
رئیس اندیشگاه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی تصریح كرد: اینكه میگویند نباید در تقابل با جبهه خباثت، خسارتی به جبهه مقاومت وارد شود یا اگر خسارت وارد شود، جبهه مقاومت شكست خورده است؛ این یك تحلیل كاملا غلطی است چرا كه در صدر اسلام نیز در برهههایی جبهه حق دچار هزیمت مقطعی نیز میشدند، بنابراین جبهه حق و باطل همواره در تقابل با یكدیگر بوده و هستند كه با ظهور امام زمان ( عج) به پایان خواهد رسید.