یك كارشناس مسائل سیاسی اظهار كرد: مكانیزم ماشه نباید ابزاری برای ارعاب باشد و دولت باید بداند، غرب مذاكره را یك ابزار فشار میداند تا در محاسبه مسئولان تاثیرگزار باشد چون ما هم در نقطه مقابل، فرصتهای بسیاری نظیر خروج از انپیتی و تصمیمات دیگر داریم.
هادی نجاری، كارشناس مسائل سیاسی در ارتباط زنده تلفنی با برنامه "خیابان پیروزی" درباره قطعنامه ضد ایرانی شورای حكام، گفت: عملكرد این شورا پیشینهای طولانی دارد و در گذشته نیز شاهد بودیم با استفاده از این ابزار، قدرتهای سلطهگر، بر محاسبات و تصمیمات مسئولان ما اثر میگذاشتند.
وی با بیان اینكه آنها در سه حوزه بر ما فشار میآورند كه یكی مسائل هستهای، دیگری مقاومت و بخش دیگر تسلیحات موشكی بوده است، افزود: در گذشته ایران در بعد مسائل هستهای بسیار شفاف عمل كرده است و زمینه بیشترین بازرسی را نیز فراهم كرد.
كارشناس مسائل سیاسی با اشاره به سفر گروسی به كشورمان گفت: انتظار میرفت دیگر بهانهای در دست غرب نباشد ولی در نشست اخیر حكام مصوبهای مورد تاكید قرار گرفت و بیانیهای جداگانه علیه برنامه هستهای ایران صادر شد.
نجاری با اشاره به اینكه این روند معطوف به دو مولفه دیگر است، تصریح كرد: یكی بحث توانمندی موشكی و مسئله دیگر حوزه منطقهای است، در حالی كه تمام روندهای هستهای قانونی بوده و ایران همكاری فرا پادمانی هم داشته كه امروز متوقف شده است.
وی ادامه داد: غرب، ایران را محور اصلی حمایت از مقاومت میداند و با بهرهگیری از قطعنامه حقوق بشر و هستهای علیه ما اقدام میكند تا ما را از حمایت نسبت به مردم مظلوم غزه و لبنان باز دارد.
كارشناس مسائل سیاسی، در مصاحبه با رادیو مقاومت درباره تلاش غرب برای فعالكردن مكانیزم ماشه گفت: این آخرین فرصت غربیهاست ولی این مكانیزم معطوف به قطعنامههای شورای امنیت و تحریم علیه ایران است، غرب تاكنون چه تحریمی را در اختیار داشته كه عملیاتی نكرده است؟! پس باید بعد روانی غرب برای اثرگذاری بر دولت ایران را خنثی كنیم.
نجاری افزود: مكانیزم ماشه نباید ابزاری برای ارعاب باشد و دولت باید بداند غرب مذاكره را یك ابزار فشار میداند تا در محاسبه مسئولان تاثیرگزار باشد؛ چون ما هم در نقطه مقابل، فرصتهای بسیاری نظیر خروج از انپیتی و تصمیمات دیگر داریم.