كارگردان فیلم «منطقه پرواز ممنوع» گفت: اگرچه در ظاهر بسیار زیباست كه ما بچهها را از واقعیات تلخ حاكم بر زندگی بشر دور نگه داریم اما واقعیت این است كه اگر دفاع كردن از حق خودشان و ایستادگی در مقابل زورگو و ستمگر را یاد نگیرند، قطعاً روزهای خوشی در آینده نخواهند داشت و از آنجایی كه كشور ما همواره در معرض تهدید است و نقطه مقصد جنگافروزیهای ستمگران حاكم بر دنیا است، لذا باید روی این مسائل حساستر باشیم.
امیر داسارگر كارگردان، فیلمنامهنویس و تهیهكننده سینما در مصاحبه با برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت، فیلم كوتاه 15 دقیقهای درباره خاطرات دوران كودكی شهید حاج قاسم سلیمانی را كه اخیراً در جشنواره فیلم كوتاه تهران اكران شد، غافلگیركننده خواند و گفت: این فیلم كوتاه، فقر و محرومیت و غیرت و كارگری حاج قاسم و تلاش برای پرداخت بدهیهای پدر ایشان را در دوران كودكی روایت میكند.
وی افزود: شاید كسی باور نكند كه حاج قاسم سلیمانی به عنوان بزرگترین اسطوره نظامی و شخصیت جریانساز در كشور، چنین شرایطی را در دوران كودكی و نوجوانی را سپری كرده باشد و این نشان میدهد كه كودكان ما در دور افتادهترین نقاط میتوانند در آینده كشور سهم داشته باشند و نقشآفرینی كنند.
كارگردان فیلم سینمایی «منطقه پرواز ممنوع» با اشاره به اینكه جشنواره فیلم كودك اصفهان فیلم پنج سال قبل فیلم «منطقه پرواز ممنوع» را به سختی پذیرش كرد و دلیلش هم سوژه نظامی و جنگی فیلم بود، گفت: علت اینكه بیشتر آثار ما مختص مخاطب نوجوان و از نظر موضوع و سوژه به سوژههای نظامی و مقاومت نزدیك است، بحث اصول فلسفی و ایدههای سیاسی غرب مبنی بر از بین بردن افراد ضعیف است.
داسارگر ادامه داد: اگرچه در ظاهر بسیار زیباست كه ما بچهها را از واقعیات تلخ حاكم بر زندگی بشر دور نگه داریم اما واقعیت این است كه اگر دفاع كردن از حق خودشان و ایستادگی در مقابل زورگو و ستمگر را یاد نگیرند، قطعاً روزهای خوشی در آینده نخواهند داشت.
وی از كمكاری در این حوزه انتقاد كرد و گفت: از آنجایی كه كشور ما همواره در معرض تهدید است و نقطه مقصد جنگافروزیهای ستمگران حاكم بر دنیا است، لذا باید روی این مسائل حساستر باشیم و محصولات بیشتری در این زمینه تولید كنیم و در قالب هنر به بچهها اعتماد به نفس و جرأت ریسك كردن دهیم.
این كارگردان و تهیهكننده سینما درمورد حضور خود در لبنان و ساخت فیلمی در حوزه مقاومت نیز اظهار كرد: حضور ما در لبنان در ادامه كارهای قبلی و مبتنی بر تحقیق و پژوهش بود و ما برای به تصویر كشیدن واقعیت و شناخت و درك موقعیت در لبنان حاضر شدیم.