صدای جمهوری اسلامی ایران

عباس‌زاده مشكینی به اهمیت حمایت مردمی در سطح بین‌المللی برای مقابله با رژیم صهیونیستی اشاره و بیان كرد: هرچند ممكن است به طور قانونی نتوان حقوق خود را استیفا كرد، اما آگاهی افكار عمومی و گفتمان مقاومت می‌تواند تأثیر بسزایی داشته باشد.

محمود عباس‌زاده مشكینی، عضو كمیسیون امنیت ملی مجلس یازدهم در گفتگو با برنامه «عصر مقاومت» رادیو مقاومت، به وابستگی رژیم صهیونیستی به آمریكا و آلمان اشاره كرد و گفت: 99 درصد از تأمین تسلیحات این رژیم توسط این دو كشور انجام می‌شود. هنری كیسینجر، استراتژیست آمریكایی، اسرائیل را به عنوان" ناو جنگی ثابت آمریكا در خاورمیانه" توصیف كرده است و قطعا كسانی كه اسرائیل را جدا از آمریكا می‌دانند، دچار یك خطای استراتژیك هستند.

وی به آزمایش‌های هسته‌ای رژیم صهیونیستی در سوریه اشاره و بیان كرد: این رژیم هیچ‌گاه برای پیوستن به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اقدامی نكرده و از قوانین بین‌المللی سرپیچی می‌كند. رژیم صهیونیستی به تنهایی قادر به تولید سلاح‌های نامتعارف نیست و این تسلیحات به كمك كشورهایی مانند آمریكا و آلمان تأمین می‌شود.

عضو كمیسیون امنیت ملی مجلس یازدهم، رژیم صهیونیستی را به عنوان یك "غده سرطانی" در خاورمیانه و یكی از بزرگترین تهدیدهای جهانی دانست و گفت: این رژیم هیچ خط قرمز و چارچوبی برای اعمال جنایت و كشتار غیرنظامیان ندارد و باید در برابر این تهدید جهانی ایستادگی كرد.

عباس‌زاده به بررسی وضعیت حقوق بشر و نقش رژیم صهیونیستی در نقض آن پرداخت و بیان كرد: اگر كشورهای مدعی حقوق بشر واقعاً به این اصول اعتقاد داشته باشند، باید به اقدامات رژیم صهیونیستی و حمایت‌های آمریكا و آلمان از این كشور واكنش نشان دهند.

وی تصریح كرد: 99 درصد نیازهای رژیم صهیونیستی از سوی این دو كشور تأمین می‌شود و این موضوع باید طبق قوانین بین‌المللی مورد بررسی قرار گیرد.

عضو كمیسیون امنیت ملی مجلس یازدهم با تأكید بر اینكه جامعه بین‌المللی توانایی فشار به این كشورها را دارد، اما این مسئله به اراده سیاسی آن‌ها بستگی دارد، گفت: آمریكا و كشورهای غربی مسئول جنایات رژیم صهیونیستی هستند و بدون حمایت آن‌ها، این رژیم نمی‌تواند به چنین اقداماتی دست بزند.

عباس‌زاده به هژمونی كه این كشورها در سطح جهانی ایجاد كرده‌اند اشاره كرد و ادامه داد: باید بر لزوم هوشیاری ملت‌ها و اقدامات آنان برای مقابله با این وضعیت تأكید كرد چرا كه ابزارهای هنری و رسانه‌ای به عنوان راهكارهایی برای مقابله با جنایات و استانداردسازی‌های دوگانه هستند و در این میان ایجاد مكانیزم‌هایی برای حمایت از مقاومت ملت‌ها ضروری است.

وی در مصاحبه با رادیو مقاومت با اشاره به استفاده رژیم صهیونیستی از سلاح‌های نامتعارف اظهار كرد: ابزارها و مواد لازم برای ساخت این سلاح‌ها عمدتاً از سوی كشورهای غربی به رژیم صهیونیستی داده شده است.

عضو كمیسیون امنیت ملی مجلس یازدهم به اهمیت حمایت مردمی در سطح بین‌المللی برای مقابله با رژیم صهیونیستی اشاره و بیان كرد: هرچند ممكن است به طور قانونی نتوان حقوق خود را استیفا كرد، اما آگاهی افكار عمومی و گفتمان مقاومت می‌تواند تأثیر بسزایی داشته باشد.

عباس‌زاده به تظاهرات میلیونی اروپا در سال گذشته علیه جنایات رژیم صهیونیستی اشاره و تأكید كرد: این فشار افكار عمومی باعث شده تا برخی سیاستمداران غربی به ظاهر اقداماتی علیه این رژیم انجام دهند.

وی ادامه داد: اگر این بیداری‌های انسانی و اسلامی وجود نداشت، جنایات رژیم صهیونیستی ممكن بود به مراتب بیشتر باشد و امیدوارم مردم با هوشیاری و بصیرتی كه پیدا می‌كنند، بتوانند جلوی این رژیم را بگیرند و آگاهی عمومی را افزایش دهند.

مرتبط با این خبر

  • تأثیر زیاد رسانه‌ها بر سیاست‌های بین‌المللی/ آوارگان فلسطینی تهدیدی برای رژیم صهیونی هستند

  • غرب در میان‌مدت به دنبال حفظ بی‌ثباتی سوریه است

  • رهبر انقلاب: راهبرد شهید سلیمانی احیای جبهه مقاومت بود

  • شهید سلیمانی تعامل با جوانان را یك فریضه الهی می‌دانست

  • شكست در گسترش نفوذ با سیاست‌های متناقض آمریكا

  • كتاب «عایده» سبك زندگی مقاومت را روایت می‌كند

  • حضور دانشجویان علوم پزشكی 27 استان در مراسم بزرگداشت شهید سلیمانی

  • یمن تعیین كننده سرنوشت منطقه است

  • جبهه مقاومت در حوزه نظامی و رسانه‌ای به بلوغ رسیده است

  • تضعیف توان بازدارندگی رژیم صهیونیستی با موشك‌های كوچك