كارشناس حوزه غرب آسیا گفت: كشورهای منطقه به این درك رسیدهاند كه هرگونه ناامنی و بیتوجهی به رژیم صهیونیستی، به تشدید بحران موجود و به خطر افتادن منافعشان منجر میشود.
داود احمدزاده در مصاحبه با برنامه "رقص جولان" با اشاره به نشست ریاض و قطعنامه پایانی آن اظهار كرد: شاهد تشدید درگیری و بمباران هستیم و اكثر شهدا، از غیر نظامیان، كودك و زن هستند. این شرایط اقتضا میكرد شاهد نشست مهمی باشیم و با كوشش جمهوری اسلامی، اكثر كشورهای اسلامی حملات این رژیم را محكوم كردند و یكپارچه خواستار آتشبس فوری در نوار غزه و جنوب لبنان شدند.
وی با بیان اینكه اگر بحران كنترل نشود، امكان درگیر شدن كشورهای دیگر نیز میرود، افزود: اعراب كه منفعل بودند، خطر را احساس كردند چون اگر جلوی رژیم ایستادگی نكنند، آتش شعلهورتر خواهد شد.
احمدزاده ادامه داد: عربستان اجازه تجاوز به ایران از خاك خود به رژیم نداد؛ همچنین دیگر كشورها مثل امارات و قطر به این درك رسیدند كه هرگونه ناامنی و بیتوجهی به رژیم، به تشدید بحران موجود و به خطر افتادن منافعشان منجر میشود.
این كارشناس حوزه سیاسی به رادیو مقاومت گفت: كشورهای شورای همكاری خلیج فارس باید درپی رابطه سالم و نزدیك با ایران باشند و به این درك برسند كه برای امنیت بیشتر در منطقه، مداخلات خارجی باید كاهش یابد.
وی ادامه داد: به رغم تبلیغات رسانههای غربی، سیاست اعراب چند جانبهگرایی است و صرفا نمیخواهند به آمریكا متكی باشند چون تجربیات قبلی ترامپ را به همراه دارند و سعی در ایجاد موازنه در منطقه دارند كه یكی از این موازنهها قدرت نظامی و فرهنگی و سیاسی ایران در منطقه است.